ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΑ! Η Τζένιφερ Ανιστον ποζάρει γυμνή στα 50 της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Jennifer-ANiston-06-06-2019

Τι κι αν είναι 50 χρονών. Η Τζένιφερ Άνιστον είναι θεά και το ξέρει. Και δεν φοβάται να φωτογραφηθεί γυμνή ενώ παροτρύνει και τις υπόλοιπες γυναίκες να το κάνουν.
Κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο talk show της Έλεν ΝτεΤζένερις, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», που σύμφωνα με τα ταμπλόιντς είναι και πάλι ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, μίλησε με περηφάνια για την γυμνή φωτογράφησή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, κρατώντας το περιοδικό με την φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον που ποζάρει τόπλες με σορτσάκι, καλσόν και ψηλά τακούνια, της είπε: «Σου αρέσει να είσαι γυμνή» με την ηθοποιό να απαντά: «Το λατρεύω».
Aniston-topless

Και η Έλεν ΝτεΤζένερις συνέχισε: «Φροντίζεις πολύ καλά τον εαυτό σου και σου αρέσει να γυμνάζεσαι. Δεν ντρέπεσαι όταν κρατάς έτσι το στήθος σου και σε τραβάνε μια φωτογραφία όπως αυτή;». «Όχι δεν ντρέπομαι» απάντησε η Τζένιφερ Άνιστον. «Κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται». Και τότε, η παρουσιάστρια της εκπομπής πειράζοντάς την, της είπε« Κάντο, λοιπόν, τώρα» αλλά η Άνιστον απάντησε πως θα το έκανε μόνο αν την ακολουθούσε και η Έλεν ΝτεΤζένερις.

«Κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται για το σώμα του»
Ακόμη και στην συνέντευξή της στο περιοδικό με την κωμικό Τιγκ Νοτάρο, η Τζένιφερ Άνιστον είπε ότι το να ποζάρει ημίγυμνη «ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικό». Και συνέχισε: «Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι όμορφα και νομίζω ότι είναι σημαντικό να νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτά και να νιώθουμε άνετοι σε αυτά – ανεξαρτήτως της ηλικίας. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα έπρεπε κανείς να νιώθει ντροπή ή άσχημα για το σώμα του».

Aniston-Ellen-Degeneres

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γεια σου ρε κοπρολαγνε John. γουσταρεις κ το λες. πρεπει να εχεις παθει κ ανοσια με ολα αυτα αυτα που εχεις γλειψει. ασπιδα στο ανοσοποιητικο. τι να σου πουν οι γιατροι κ τα φαρμακα..εισαι γιατρος ο ιδιος.

    1. γεια σου ρε κατια γυναικα φίνα. στειλε κανα τηλ να τα βρουμε

Comments are closed.