ΦΡΙΚΗ! Πατέρας σκότωσε το έξι μηνών βρέφος του – Ο λόγος ήταν το… σεξ με την μητέρα του παιδιού!

Κοινοποίηση:
brefos_kakopoiisi

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Λουιζιάνα της Βραζιλίας και αφορά στην δολοφοβία ενός βρέφους έξι μηνών από τον ίδιο του τον πατέρα, επειδή η σύζυγός του αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.
Ο 25χρονος Μαϊκόν Σαλουστιάνο Σίλβα κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί του μετά από καβγά που είχε με την 20χρονη σύζυγό του Τζένιφερ στο σπίτι τους στην πόλη Λουζιανία της Βραζιλίας.
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι βρήκαν κρυμμένο πίσω από έναν καναπέ το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο 25χρονος μαζί με δεκάδες σφαίρες.


Ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι «δεν θυμάμαι τι έκανα» γιατί, όπως τους είπε, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μαριχουάνας.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τον μικρό Μισέλ «σε μια στιγμή οργής».
«Η μητέρα μας είπε ότι ο σύζυγός της την ξύπνησε και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η ίδια του απάντησε ότι ήταν κουρασμένη και τότε ο δράστης εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε. Κάποια στιγμή, αφού πήγε για νερό, επέστρεψε με το πιστόλι στα χέρια και την απείλησε. Όταν αυτή επιχείρησε να τον ηρεμήσει, τότε αυτός έβαλε το όπλο στο στήθος του παιδιού και το πυροβόλησε αφού πρώτα της ζήτησε να του πει αν τον θεωρούσε ικανό να κάνει κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: