ΦΡΙΚΗ! Δικαστήριο ΔΕΝ καταδίκασε αλλοδαπό που ΑΣΕΛΓΗΣΕ κατά 10χρονου παιδιού – ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να το χαρακτηρίσουν ΒΙΑΣΜΟ…

Κοινοποίηση:
1

Σε μια υπόθεση που προκάλεσε δημόσια κατακραυγή, ένα ανώτατο δικαστήριο έλαβε την απόφαση ότι το σεξ μεταξύ ενός λαθρομετανάστη αιτούντος άσυλο και ενός 10χρονου κοριτσιού… δεν αποτελεί βιασμό.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε τη στιγμή που πολλοί ζητούν στη χώρα να επιβληθούν αυστηρότερες ποινές για κακοποίηση παιδιών και κατά παιδόφιλων.

Πιο συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Φινλανδίας απέρριψε αίτημα της εισαγγελικής αρχής για τριετή φυλάκιση ενός 23χρονου που ασέλγησε κατά 10χρονου παιδιού.

Τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για τον Juusuf Muhamed Abbudin, έναν αιτούντα άσυλο, αλλά δεν αποκαλύπτουν τη χώρα καταγωγής του.
Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στην πόλη του Tampere στη νότια περιοχή Pirkanmaa το φθινόπωρο του 2016. Ο άντρας είχε σεξουαλική επαφή με ένα κορίτσι, ηλικίας 10 ετών, στην αυλή ενός ερημικού διαμερίσματος. Αντάλλαξε επίσης σεξουαλικά μηνύματα μαζί της.

Τόσο το περιφερειακό δικαστήριο του Pirkanmaa όσο και το εφετείο στην πόλη Turku καταδίκασαν τον αιτούντα άσυλο για σεξουαλική κακοποίηση και του παρέδωσαν ποινή φυλάκισης τριών ετών το 2017.

Τα δικαστήρια δεν αναγνώρισαν το περιστατικό ως βιασμό, λέγοντας ότι το κορίτσι δεν εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική πράξη. Οι δικαστές διέταξαν επίσης τον άνδρα να πληρώσει το παιδί € 3.000.

Η απόφαση πυροδότησε έντονες συζητήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Tuula Tamminen, καθηγητής Παιδοψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Tampere, επέμεινε ότι το παιδί απλά δεν μπορούσε να ξέρει τι έκανε και ως εκ τούτου η απόφαση του δικαστηρίου είναι ανήκουστη.
Με πληροφορίες από Russia Today

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: