Υπόθεση Κασόγκι: ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ που πόσταρε στο Twitter η μνηστή του

Κοινοποίηση:
gatouli

Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη εκφράζει τη δυσπιστία της για τις εξηγήσεις της Σαουδικής Αραβίας σχετικά με τον θάνατο του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, μετά από υποτιθέμενη «αψιμαχία» στο προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, η μνηστή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου συγκλονίζει με ένα ένα συγκινητικό βίντεο που ποστάρει στο Twitter.

Σε αυτό, ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος εμφανίζεται να ξεσπά σε γέλια όταν μια γάτα πηδάει πάνω στα γόνατά του και διακόπτει την συνέντευξή του.

«Έκλεψαν τη φυσική σου παρουσία από τον κόσμο. Όμως το όμορφο γέλιο σου θα μείνει για πάντα στην ψυχή μου. Αγαπημένε μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Χατιτζέ Τσενγκίζ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι τελευταίες λέξεις που της είπε ο αρραβωνιαστικός της, πριν εξαφανιστεί στο εσωτερικό του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, από το οποίο δεν έμελλε να βγει ποτέ ζωντανός, ήταν «τα λέμε αργότερα, αγάπη μου».

«Το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν ένα κομμάτι χαρτί», έγραψε στην Washington Post η Χατισέ, αναφερόμενη στο πιστοποιητικό που χρειαζόταν για τον γάμο τους και οδήγησε τον αρραβωνιαστικό της στην παγίδα θανάτου μέσα στο προξενείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τους ενοχλουσε δηθεν ο Σανταμ Χουσειν και ο Κανταφι και ρημαξαν οι υποκριτες το Ιρακ και τη Λυβιη, Αμερικανοι και Ευρωπαιοι!!!!! Βεβαια ηθελαν τα πετρελαια των δυο αυτων χωρων!!! Και το αθλιο θεοκρατικο καθεστως της Σαουδικης Αραβιας το εχουν στα ωπα- ωπα, βλεπεις, οπως ομολογει ο ιδιος ο Τραμπ, εχει κανει η Σ. Α. παραγγελια στις ΗΠΑ 450 δις, αρα ολα καλως καμομενα και αλλοιμονο στον ανθρωπο, τον οποιο δολοφονησαν εν ψυχρω!!!!

Comments are closed.