Υπάρχουν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. “Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, στα σεξουαλικά όργια με το σαρκικό τρίγωνο της ΕΡΤ”. Και το όνομα αυτού…

Κοινοποίηση:
zeygari-ert-arthro

Οι καταγγελίες για το «ερωτικό τρίγωνο» της τηλεόρασης, που απασχολεί τα ΜΜΕ εδώ και ημέρες, εμπλέκουν τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, σε παιχνίδια εξουσίας, επιβολής, εργασιακής εκμετάλλευσης και επίδειξης πολιτικής παντοδυναμίας με σκοπό το προσωπικό και ίδιον όφελος.

Όταν το «Μακελειό» έγραφε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ π@δάει μια ολόκληρη χώρα, δεν αναφερόταν στις πικάντικες ερωτικές περιπτύξεις προσώπων, οι οποίες δεν μας «έκαιγαν» τόσο για να μάθουμε τι κάνει ο καθείς στην κλίνη του, αλλά στα βαθύτερα -«Μπερλουσκονικού» τύπου- πολιτικά σκάνδαλα της ημεδαπής, στα οποία οι πρωταγωνιστές πολιτικάντηδες χρησιμοποιούν την ισχύ της εξουσίας για να φασίζουν με επικίνδυνο τρόπο:

Σωματικά, φραστικά, εργασιακά και διαλύοντας οικογένειες.

Το… τρίγωνο δικαστικής αντιπαλότητας παρουσιάστριας – σκηνοθέτριας και καμεραμάν, που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες και τη Δικαιοσύνη, τα έχει όλα: σεξουαλικές εμμονές, ερωτικά βοηθήματα, πάθη, βάναυσους εκβιασμούς, απειλές, δολοπλοκίες και συστηματικό εκφοβισμό.

Όταν στο «τρίγωνο» όμως, εμπλέκεται -κατά ακλόνητες μαρτυρίες- κορυφαίος πρώην υπουργός των κομμουνιστών, καταλαβαίνει κανείς ότι το θύμα δεν είναι άλλο -πλην των βιαζόμενων κοινωνικά διαπλεκομένων στην ιστορία προσώπων- από τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος έχει να κάνει με διαφθορά και διαστροφή του ευρύτερου πολιτικού-κοινοβουλευτικού συστήματος που έχει τη δύναμη με τη σειρά του για να κάνει τον αφέντη σε κοριτσόπουλα ή δυστυχισμένες ή ακόμα και σε κομψευόμενες που κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για ν΄ανέλθουν με οποιοδήποτε μέσον.

Αυτούς που πληρώνουμε και ψηφίζουμε για να μας εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο και στα θεσμικά όργανα της εννόμου τάξεως.

Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Εντός ολίγου και το όνομα αυτού. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εις το όνομα του απόλυτα καθαρού ρεπορτάζ ούτε εκβιάζει ούτε εκβιάζεται. 

Σας το χουμε πει εδώ και 5 χρόνια. Υπεράνω όλων η αλήθεια του Λαού. Δημοσιογραφία της κουκούλας αναζητείστε αλλού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.