ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: Σιωπηρή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
image1_1

Σιωπηρή, συμβολική-ειρηνική διαμαρτυρία με κεριά, πραγματοποιειται αυτή την ώρα από το τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/ Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλαδος και άλλες συλλογικότητες στην πλατεία Συντάγματος, στη μνήμη της δολοφονηθείσας φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

 Στην διαμαρτυρία το «παρών» δίνουν  ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριαδης, οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδωρα Τζάκρη και Χαρά Τζαναβαρα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άνετα Καββαδία, η βουλευτής της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης.

image2_2
image3_3
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η μοναδική που βιάστηκε και σκοτώθηκε στην Ελλάδα είναι η Τοπαλούδη εεεε;; Δεν είδαμε ανάλογες εκδηλώσεις για τόσους Έλληνες που δολοφονήθηκαν και βασανίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Ο Μανώλης Καντάρης, η Μυρτώ, ο νεαρός που τον πετάξαν απο ύψος το καλοκαίρι και γενικά πάρα πολλοί Έλληνες χωρίς αριστερές ταμπέλες. Γενοκτονία έχουμε υποστεί απο όλη την Σάρα και την Μάρα. Όταν σκοτώνεται ένας δικός τους συριζαίος το κάνουν μεσανατολικό ζήτημα. Ίσως αν ήταν και λεσβία να είχε περισσότερες κατσαρίδες εκεί. Αυτή η μεροληψία δείχνει πως είναι μπάσταρδοι και ρατσιστές.

Comments are closed.