Τώρα “ξύπνησε” ο Πλακιωτάκης για την ξεφτίλα στην Σαμοθράκη! Η εντολή που έδωσε…

Κοινοποίηση:
plakiotakis

Σε ακρόαση για παροχή εξηγήσεων για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» καλεί ο υπουργός Ναυτιλίας Ι. Πλακιωτάκης τους υπευθύνους της εταιρείας.

Τα δύο πλοία της SAOS Ferries παρουσίασαν ταυτόχρονα βλάβη πριν από μερικές εβδομάδες, αποκόπτοντας το νησί από τον υπόλοιπό κόσμο. Στην πρώτη προσπάθεια να λυθεί το προσωρινά το πρόβλημα επιστρατεύθηκε το πλοίο AZORES EXPRESS, το οποίο ωστόσο λόγω του μεγέθους του δεν μπορούσε να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι, το οποίο παρουσιάζει αβαθή καθώς δεν έχουν καθαριστεί εδώ και χρόνια οι επιχωματώσεις στον πυθμένα. Τελικά επιστρατεύτηκαν μικρότερα πλοία αλλά και το Andros Jet της SEAJETS.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα το ΣΑΟΣ ΙΙ, το οποίο αναμενόταν αρχικά να επιστρέψει στην γραμμή εντός του Σαββατοκύριακου, παραμένει ανενεργό, καθώς η βλάβη δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί.

Στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται: Σε ακρόαση καλεί ο ΥΝΑΝΠ κ. Ι. Πλακιωτάκης τους υπευθύνους των Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ»

Υ.Γ. Το Μαξίμου έστειλε μήνυμα… στον Πλακιωτάκη πριν από μερικά 24ωρα, δείχνοντας την ενόχλησή του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιά τό φιλαράκι τόν Weber Τί ακούγεται ; Τέρμα ή στήριξη ;

  2. Σαμοθρακη, ε;;; Στα σχεδια, οι επενδυσεις. Παρεμπιπτοντως, μηπως θυμοσαστε, την επισκεψη Ακερμαν, μετα του Στυλιανιδη;;;

Comments are closed.