“Τώρα νιώθω αυτό το σφίξιμο…”: Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για την οικογένειά της με τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Κοινοποίηση:
5acf31_stefanidoueuaggelatos

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι μια οικογένεια πολύ αγαπημένη! Έτσι περνούν μαζί κάθε γιορτές και αυτές τις μέρες ετοιμάζονται για το Πάσχα!

 

Τα περασμένα Χριστούγεννα η Τατιάνα Στεφανίδου είχε ποστάρει μια οικογενειακή φωτογραφία όπου για πρώτη φορά είδαμε και τα μέλη της οικογένειας του Νίκου Ευαγγελάτου και εννοούμε τους γονείς του!
“«Γλυκά σαν τα γεμιστά με καρύδι μελομακάρονα της μαμάς μου και ζεστά σαν τη φλόγα, που δεν έσβησε ποτέ από το τζάκι μου ήταν αυτά τα Χριστούγεννα! Τώρα νιώθω αυτό το σφίξιμο στο στομάχι… Ερχόταν πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές. Και το σώμα βαρύ. Αρνείται να σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι, λες και η δύναμη της βαρύτητας πολλαπλασιάζεται μετά τις διακοπές.
Μη μου πεις τώρα ότι με αυτό το κρύο δε θέλεις κι εσύ να λιώσεις όλη τη μέρα κρυμμένη κάτω από το πάπλωμα διαβάζοντας ένα βιβλίο; Εγώ θέλω να τρώω ασταμάτητα και να πίνω κόκκινο κρασί. Και να καπνίζω. Και να ξανά τρώω. Και να βλέπω ταινίες τη μια μετά την άλλη. Βουλιμία σε όλα! Και στις ταινίες!».

Στη συνέχεια, η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε τον κατάλογο με τις καλύτερες στιγμές της. Ανάμεσά σε αυτές ήταν το σκι που «αν και έφαγα τούμπα, πονάνε τώρα τα πλευρά μου», η νυχτερινή βόλτα στο χιόνι «με μεγαλύτερο ενθουσιασμό ακόμη κι από τη Λυδία», η κατανάλωση φαγητού χωρίς τύψεις και ενοχές. Ακόμη, στις καλύτερες στιγμές περιλαμβάνεται η βόλτα της με τη Λυδία για πατινάζ που ήθελε σαν τρελή να μπει κι εκείνη, το δώρο του Άγιου Βασίλη που έφερε μια τέλεια τεράστια πορσελάνινη κούκλα στη Λυδία, την οποία παίρνει διαρκώς… αγκαλιά, η κατανάλωση φαγητού και κόκκινου κρασιού και κονιάκ μπροστά στο τζάκι, αλλά και το πιο όμορφο τραπέζι που έκανε για την οικογένεια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς”, είχε γράψει τότε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία με όλα της τα μέλη:

oikogeneiakiphotografia

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: