Τώρα: Αυθεντική ή ψεύτικη επιστολή Τράμπ στον Ερντογάν; “Μην γίνεσαι διάβολος, μην είσαι ανόητος. Σου πασάρω μυστική επιστολή των Κούρδων. Θα σε καλέσω αργότερα”. Φυρερίσκοι, γύπες, μακελάρηδες

Κοινοποίηση:
epistoli-trump

Μια επιστολή που φέρεται να έχει στείλει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρνει στο “φως” δημοσιογράφος του Fox Business Network. Εάν αυτή αληθεύει και είναι γνήσια, τότε μιλάμε για ένα προσυννενοημένο παιχνίδι, δύο φυρερίσκων που δεν υπολογίζουν ούτε μία σταγόνα αίματος απ’ όσο  χύνεται στις Κουρδικές περιοχές της Βόρειας Συρίας.

Η δημοσιογράφος αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Αποκλειστικό: Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα αντίγραφο της επιστολής του Τραμπ στον Ερντογάν. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τον προειδοποιεί να «μην είναι σκληρός τύπος! Να μην είναι ανόητος»! Λέει ότι μπορεί να καταστρέψει την τουρκική οικονομία αν η κατάσταση στην Συρία δεν λυθεί με ανθρώπινο τρόπο».

Ολόκληρη η επιστολή

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

Ας βρούμε μια καλή συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας. Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.

Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας.

Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία.

Ο στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν.

Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.

Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.

Θα σε καλέσω αργότερα»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. H σειρα του ΠτΔ Κ. Πακη
    1.Ως δικηγορος
    2.Ως καθηγητης του ΕΚΠΑ,διδαξας ελαχιστα και διατηρων την θεση του!..
    3.Ως “βολευτης” επι σειραν ετων.
    4. Ως ΠτΔ.
    Κατασκευασε αυτος και αλλοι συναδελφοι του διαταξη στο συνταγμα για τους καθηγητες παν/μιων,ωστε να ειναι υποψηφιοι για “βολευτες”, δημαρχοι,,διατηρωντας τις θεσεις τους.Π.χ. ο Μπενυ
    Υπαρχει και μια αλλη κρυφη κατηγορια “βολευτων”.Αυτοι , οποιοι παραλληλα με τα “βολευτικα” τους καθηκοντα,ετοιμαζουν διδακτορικα.Π.χ. Σταικουρας(επικουρος) ,Σαλμας(αναπληρωτης).Ολα αυτα θυμιζουν το ταλεντο του Ναπολεοντα!..

  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ απο αρχηγο κρατους σε αρχηγο κρατους,ΑΛΛΑ η διατυπωση και γενικα το style ειναι για να γελαμε.

Comments are closed.