Τόσες “θυσίες” έκανε το κορίτσι, μέχρι και γονατιστή έπεσε… παρακαλώντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kazarian_eirini

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τόσο για τα θεατρικά της σχέδια όσο και για το φετινό GNTM ενώ δεν παρέλειψε να προβλέψει και τη νικήτρια.

Για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» είπε: «Καινούργιο σπίτι, πήγε πολύ καλά η παράσταση και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είναι η δεύτερη πρεμιέρα και, όχι, δεν είχα καθόλου άγχος».

Το νεαρό μοντέλο ρωτήθηκε επίσης και το πώς βλέπει την υποκριτική: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να πάω σε κάποια σχολή υποκριτικής, θέλω λίγο χρόνο. Θα δείξει. Πάντως το μόντελινγκ το συνεχίζω ακόμα».

Επίσης, σχετικά με το φετινό GTNM, το μοντέλο είπε: «Βλέπω τα κορίτσια στο GNTM, είναι μια χαρά. Δυναμικές και κάποιες ανταγωνιστικές όπως στο προηγούμενο. Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία γιατί είναι μικρή και έχει πολλά χρόνια μπροστά της να συνεχίσει και να κάνει καριέρα. Εντάξει, θέλει σκληρή προσπάθεια μετά το παιχνίδι… Δεν είναι απλά ότι βγαίνω έξω και τα έχω όλα έτοιμα, θέλει προσπάθεια και πιστεύω θα τα καταφέρουν», κατέληξε η Ειρήνη Καζαριάν στις δηλώσεις της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ DAP Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.

  2. Όταν γεννήσει η …. μύτη, θέλω μια με βούλες! Χα χα χα!!! Το “ωραίο φύλο!!!

  3. Πουτανες και πουστηδες έχουν πιάσει όλα τα πόστα..

  4. Αυτό το κακάσχημο γουρλομάτικο πλάσμα είναι μοντέλο: Σε τι ακριβώς: Σε διαφήμιση για αποκριάτικες μάσκες…:::: Υπάρχουν γυναίκες της διπλανής πόρτας στην Ελλάδα, που περπατούν και τρίζουν τα πατώματα. όχι αυτό το παλιόπραμα….

    Ότι σας ταΐζουν το τρώτε.. Μπεεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεε!!!!

  5. ΧΑΑ χααα ΧΑΑ …πολύ δύσκολη δουλειά οι πίπες… !
    Έχει και πιο δύσκολα όμως , για ρωτά και την καημένη την Σκορδά τι τραβάει κάνοντας βίζιτες στην Βουλγαρία… Κούραση !

Comments are closed.