Τυχαίο;; Ρομαντικό στέκι για ερωτευμένα ζευγάρια η ταβέρνα στον Πειραιά όπου έγινε το δείπνο Τσίπρα-Μέρκελ!

Κοινοποίηση:
1

Ρομαντικό στέκι για…ερωτευμένα ζευγάρια είναι το εστιατόριο “Πανόραμα”,που επελέγη από την Γερμανική Πρεσβεία για το δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκελα Μέρκελ!

Η επιλογή του ,είναι αλήθεια,ότι προκάλεσε έκπληξη σε όσους γνωρίζουν από μοδάτα και σικάτα εστιατόρια στο λεκανοπέδιο Αττικής!Για δεν είναι ούτε μοδάτο,ούτε σικάτο!

Έχει όμως άλλα προτερήματα :έχει μια μαγευτική θέα,ημέρα και νύχτα,σε όλην την παραλιακή ζώνη και σε ένα μεγάλο μέρος της Αθήνας!Ταυτόχρονα,βλέπει τα καράβια να μπαίνουν και να φεύγουν από το λιμάνι του Πειραιά και να χάνονται στο απέραντο της θάλασσας!
Έχει μικρά τραπέζια,για ολιγομελείς παρέες,είναι διακριτικό,απομονωμένο στον λόφο της Καστέλας και περιβάλλεται από μια ήσυχη γειτονιά με μονώροφα και διώροφα σπίτια.

Το συγκεκριμένο μαγαζί,χειμώνα και καλοκαίρι,το προτιμούν κυρίως…ερωτευμένα ζευγάρια,γιατί προσφέρει ρομαντικές συνθήκες για την συνύπαρξη τους και δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα για ένα λιτό και ταυτόχρονα απολαυστικό δείπνο με καταπληκτική θέα.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις μπορεί κανείς να καταλάβει την λογική με την οποία ο Γερμανός Πρεσβευτής στην Αθήνα επέλεξε το συγκεκριμένο εστιατόριο για το δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με την Αγκέλα Μέρκελ,που έκαναν,πρόσωπο με πρόσωπο,την Πέμπτη το βράδυ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: