Τυφλός άντρας ζήτησε από τη νοσοκόμα να του πει τι βλέπει από το παράθυρο και λύγισε μόλις άκουσε την απάντηση της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pjimage-18-4-750x430

Θυμάστε την τελευταία φορά που είπατε ένα ψέμα; Υπάρχουν αμέτρητα κίνητρα πίσω από τα ψέματα. Μερικοί άνθρωποι λένε ψέματα για να προστατευθούν. Άλλοι, για να χειραγωγήσουν. Υπάρχει, όμως, περίπτωση που το ψέμα να είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος;

Σε αυτό το βίντεο, θα ακούσετε την ιστορία των δύο ασθενών ενός νοσοκομείου. Ο ένας είναι τυφλός, ενώ ο άλλος είναι βαριά άρρωστος. Οι δύο ασθενείς περνούν ήσυχα τη ημέρα τους, με τον βαριά άρρωστο ασθενή να περιγράφει συχνά στον τυφλό τι συμβαίνει έξω από το παράθυρο του δωματίου τους.

1

Κάποια στιγμή, ενώ ο βαριά άρρωστος του περιέγραφε ένα ρομαντικό σκηνικό με ένα νεαρό ζευγάρι, ο τυφλός του είπε, “αν δεν ήσουν κι εσύ να μου περιγράφεις τι γίνεται απ’ έξω, δεν ξέρω τι θα έκανα…”

2

Όμως μια μέρα, ο σοβαρά άρρωστος ασθενής μπαίνει στο χειρουργείο. Δυστυχώς, δεν τα καταφέρνει. Όταν μια νοσοκόμα μπήκε στο δωμάτιο και ανακοίνωσε τα νέα, ο τυφλός ασθενής την ρωτάει τι συμβαίνει στο πάρκο έξω από το παράθυρο. Η απάντηση της νοσοκόμας ήταν απροσδόκητη.

3

“Δεν υπάρχει τίποτα έξω απ’ το παράθυρο, παρά μόνο ένας τοίχος από τούβλα…,” απάντησε η νοσοκόμα.

4

Μερικές φορές δεν ξέρουμε γιατί οι άνθρωποι μας λένε ψέματα, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το ψέμα μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δείξουμε τη συμπάθεια και τη συμπόνια μας σε κάποιον…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: