Τσοχατζόπουλος: «Κερατάδες, μου χρωστάτε λεφτά και ήρθα να τα πάρω!» Εισβολή του Άκη στα…

Κοινοποίηση:
tsoxatzopoulos

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στα γραφεία των «Ελληνικών Πετρελαίων», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός – ο οποίος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε κάθειρξη 19 ετών για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά βρίσκεται εκτός φυλακής για λόγους υγείας – εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, στα γραφεία των ΕΛΠΕ και ζητούσε επιτακτικά να δει «τον εκπρόσωπο του Λάτση», προκειμένου να συζητήσουν «κάποιο πολύ προσωπικό και επείγον θέμα» του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού πήρε ως απάντηση ότι αν ήθελε κάποια τέτοια συνάντηση θα έπρεπε να απευθυνθεί αλλού, άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να επιμένει επιτακτικά να δει «τον εκπρόσωπο του Λάτση» στον όμιλο, καθώς όπως έλεγε «υπάρχουν προηγούμενα και πρέπει να διευθετηθούν». Η πιο τραγελαφική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν έξαλλος πια ο πρώην υπουργός άρχισε να φωνάζει «μου χρωστάτε λεφτά, κερατάδες, ήρθα να τα πάρω»!

Το πως έληξε το επεισόδιο είναι άγνωστο…

Πηγή: BigBusiness.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
    ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ!!!

  2. Ολους αυτούς τούς κλέφτες δημοσίου χρήματος ,δεν τούς βάζεις φυλακή. Τους κατασχεις ολα τά περιουσιακά τους στοιχεία,και τούς αφίνεις ελεύθερους νά ψάχνουν στά σκουπίδια γιά τροφή.Είναι η μόνη δίκαιη τιμωρία.

  3. Τόσα μύρια έφαγε το λαμόγιο και θέλει κι άλλα,το τανάκι από πίσω θέλει χλιδές και μπουζούκια

  4. ΕΣΥ ΚΕΡΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ Ε ΚΕΡΑΤΑ…

  5. Τι δασακια τι πευκακια….Ζευγαρακια ειναι κατα τα πευκακια θα τραβανε…..που τα βρεις που τα χασεις τα ζευγαρακια κατα τα δασακια….
    Εχει ρουφηξει αυτη αργο πετρελαιο….

  6. Σε σέρνει από την κουφια αρχιδοσακουλα σου αυτη που ξεσκιζότανε στα δασακια…….το διαζυγιο βγηκε; τι εγινε;

  7. Το θρασος του συγκεκριμενου πρασινου κοπριτη δεν εχει ορια πια.

  8. Λιγη ταπεινοτητα δεν βλαπτει ….

    Ακη δεχτηκες να παιξεις το πλυντηριο του Πασοκ ….τωρα σκασε και κολυμπα εσυ και οι περιξ εσου …

    Μαλλον δεν στηθηκες ποτε σε ουρα τραπεζας, εφοριας, νοσοκομειου, για να δεις τι ακριβως ψηφιζες

  9. Παλιοκερατά Άκη μας χρωστάς πολλά πάρα πολλά κερατά, πότε θα τα δώσεις στον Ελληνικό λαό? ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥΣΤΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΗΛΙΘΙΕ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. Με την ίδια ένταση που ζητάς εσύ αυτά που σου χρωστάνε.

Comments are closed.