Τσίπρας: Περιμένουμε απόφαση για το χρέος που θα σηματοδοτήσει το τέλος της λιτότητας!

Κοινοποίηση:
tsipras_drak

Απόφαση για τη διευθέτηση του χρέους προσδοκά ο πρωθυπουργός από το Eurogroup που θα συνεδριάσει αύριο, όπως δήλωσε κατά την έναρξη σύσκεψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

«Περιμένουμε αύριο και μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους που θα σηματοδοτήσει το τέλος της οκταετούς περιπέτειας για την Ελλάδα και το τέλος της λιτότητας» τόνισε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «εξαιρετικά θετική συγκυρία».

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη στιγμή που θα δρέψουμε καρπούς μιας πολυετούς δύσκολης προσπάθειας θυσιών από την πλευρά του ελληνικού λαού», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό των έργων στον τομέα της Υγείας που έχει αναλάβει το Ίδρυμα με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας με την Ελληνική Δημοκρατία τον Μάρτιο του 2018.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το κοινωνικό κράτος και η Υγεία. Ως εκ τούτου, η υλοποίηση της πολύ σημαντικής προσφοράς του Ιδρύματος Νιάρχος των 250 εκατ., στοχευμένα πάνω σε αδυναμίες ή ελλείμματα του συστήματος Υγείας, έρχονται να δημιουργήσουν μια πολύ θετική δυναμική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: