“Τρώει μια σφαλιάρα…”! Προκαλεί ο “νταής” πατέρας που επιτέθηκε σε 11χρονο σε σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pateras_star_1212_1-768x470

Οργή. Αυτό είναι το αίσθημα που προκαλούν τα όσα λέει ο πατέρας που κατηγορείται ότι χειροδίκησε εναντίον ενός 11χρονου συμμαθητή της κόρης του στο σχολείο στους Αμπελόκηπους επειδή τη χτύπησε.

Ο άνδρας μίλησε στο Star και υποστηρίζει πως «επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι, χτυπάει την κόρη μου συνέχεια».

«Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο κλαμένη, έκανα το παιδί να το συνεφέρω τρεις ώρες. Είναι χτυπημένο στην πλάτη, πισώπλατα» είπε ο πατέρας του κοριτσιού και πρόσθεσε ότι σε επικοινωνία του με τη διευθύντρια από το σχολείο γιατί είχε προηγηθεί κι άλλο επεισόδιο, του είπε ότι δεν μπορεί να διώξει τον 11χρονο ή να του δώσει αποβολή διότι το παιδί είναι άγριο.

“Δεν πήγα για να το χτυπήσω αλλά με έβρισε”

Ο πατέρας της μαθήτριας υποστηρίζει ακόμη: «Δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Όταν του έκανα παρατήρηση, η απάντηση ήταν “γ*** τη μάνα σου” και επιτέθηκε αυτό. Τρώει μια σφαλιάρα, φεύγει…»!

Μάλιστα, κληθείς να σχολιάσει τα όσα έχει καταθέσει ο 11χρονος μαθητής, ότι δηλαδή ο άνδρας το χτυπούσε για πέντε ολόκληρα λεπτά, εκείνος απαντά ειρωνικά για το περιστατικό στο δημοτικό σχολείο: “Ναι, για πέντε ολόκληρες ώρες! Έχω μάρτυρα, εδώ είναι και το παιδί μου δίπλα…“.

Και συνεχίζει: «Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο ή προσχεδιασμένο. Ήταν εν βρασμώ ψυχής».

Ακόμη, υποστήριξε ότι δεν είναι ρατσιστής. «Όχι βέβαια. Γιατί και το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες κι έχουν εξαιρετικές σχέσεις». Πάντως, δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες γονιών από το σχολείο, που λένε… ακριβώς το αντίθετο: Ότι δηλαδή πολύ συχνά ο άνδρας εξέφραζε έντονα ρατσιστικές απόψεις…

Ο πατέρας που χειροδίκησε εναντίον του μικρού μαθητή δήλωσε ότι ήδη έχει μετανιώσει για την πράξη του.

«Τους ζητώ συγνώμη και τελείωσε εδώ όλη δουλειά. Και άμα θέλουν τα παιδιά να είναι φίλοι και να κοπεί αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δυο χρόνια να κοπεί εδώ» κατέληξε σχεδόν… “απαιτώντας” να μην δοθεί συνέχεια στην υπόθεση.

Δείτε όσα είπε και ο 11χρονος που δέχθηκε την επίθεση στο σχολείο, μιλώντας στο Open

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ !!ΤΡΙΤΟΝ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΑΡΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΕΝΤΕΚΑΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ !!!!ΟΜΩΣ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΣ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ !!!!!

  2. Χερι που σηκωνεται πεφτει! Αυτο δεν το ξερε ο 11 χρονος νταης; Το εμαθε τωρα. Οσοι υποστηριζετε τον 11χρονο να αφησετε τα παιδια σας αν εχετε να τα δερνουν οι συμμαθητες τους και εσεις να το λυνετε με τον διαλογο!

  3. Από τότε που σταμάτησε η παιδαγωγική μέθοδος του ξύλου στα σχολεία,, βγάζουμε λουλούδια.ακομη γελάω με την σκηνή που οι σφαλιάρες πάνε σύννεφο στην ελληνική ταινία ‘Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο’.Μικρο κωλο δεν εδειρες, μεγάλο δεν ορίζεις.sorry guys that’s the truth.

  4. Το 15 χρονο ή το 16 χρονο δεν επιτρεπεται να ειναι στην ιδια ταξη με τα 11χρονα. Έχει.. αυξημεν@ γεννεσεουργα ενστικτα. Το 11χρονο δεν μπορει να πει γ@μω την μανα σου. Το 16χρονο ομως μπορει. Και μαλλον πειραζε αλλιως το κοριτσακι. Και ο πατερας υπερασπιστηκε την αθωότητα τής κορης του αφου οι καθηγητες ηταν ανικανοι να το κανουν. Αν ηταν αγριο το αγορι ούτε οι καθηγητες θα γινουν θηριοδαμαστες, ουτε ομως και οι γονεις θα αφησουν τα παιδια τους να γινουν θηραμα στα θηρια. Ας ξαναγυρισει στα δαση που γεννηθηκε. Εχει πολλα στις φιλιπιπινες.

  5. ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΓΙΑ 11ΧΡΟΝΟΣ

  6. Είναι σίγουρο ότι ο αλλοδαπός μπουλερ είναι 11 χρόνων….. από την φωνή φαίνεται 20χρονος , και το ότι δεν υπάρχει εικόνα του μας βάζει σε σκέψεις…..

  7. Κάτι τέτοια μοχθηρά μπασταρδα θέλουν πολύ περισσότερο από μια σφαλιάρα για να στρώσουν . Καλά του έκανε..

  8. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΒΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ “ΕΠΕΣΕ” ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

    1. Εσύ στα αγγούρια σου και τα καρότα σου ζώο, ο θεός μας έδωσε μυαλό και γλώσσα για να λύνουμε της διάφορες μας και όχι να βαραμε παιδάκια!

      1. σκασε μλκα . ενηλικιωσου επιτελους χαιβανι με διπλωμα

Comments are closed.