Τρόμος στον αέρα! 15 τραυματίες σε πτήση από το Μαϊάμι προς το Μπουένος Άιρες – Σοκαριστικές εικόνες με ματωμένους επιβάτες από τις σφοδρότατες αναταράξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής και των ζημιών που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των αναταράξεων

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 192 επιβάτες πτήσης της Aerolineas Argentinas, όταν σφοδρότατες αναταράξεις έφεραν τα πάνω – κάτω!

Η πτήση είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι των ΗΠΑ και είχε προορισμό το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Οκτώ επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους, ενώ σ’ άλλους επτά δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο αεροδρόμιο, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, τα… είχαν δει όλα.

Οι αναταράξεις έλαβαν χώρα λίγο πριν το αεροσκάφος «πατήσει» στο διεθνές αεροδρόμιο της Αργεντινής, με τους αεροσυνοδούς να έχουν μόλις ολοκληρώσει την παροχή ποτών στους επιβάτες.

mesa9

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής και των ζημιών που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Αποτέλεσμα των αναταράξεων ήταν το να βρεθούν… στον αέρα τόσο οι επιβάτες όσο και διάφορα αντικείμενα και φαγητά.

Τα ντουλαπάκια που βρίσκονται πάνω στις θέσεις των επιβατών άνοιξαν με αποτέλεσμα, τσάντες και διάφορα αντικείμενα να πέσουν στο διάδρομο και να προκαλέσουν ένα χάος, ενώ φαγητά και ποτά είχαν «πνίξει» το πάτωμα του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να κρατά ένα κομμάτι υφάσματος προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία που προκλήθηκε από τον τραυματισμό.

 

Eκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας ανέφερε στο The Sun:

«Το περιστατικό συνέβη στη φάση της πτήσης που ονομάζεται «cruise» και το πρόβλημα αναφέρθηκε αμέσως από τον κυβερνήτη που ήταν υπεύθυνος για το αεροσκάφος».

«Η εταιρεία διέθεσε τον ιατρικό εξοπλισμό της κατά την άφιξη της πτήσης για να βοηθήσει τους επιβάτες που υπέστησαν χτυπήματα ή τραυματισμούς λόγω των ξαφνικών αναταράξεων που προκαλούν αυτές οι ατμοσφαιρικές συνθήκες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: