Τρόμος στον “αέρα” για τον Σρόιτερ: “Εάν χρειαστεί, θα διακόψω το δελτίο…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sroiter_

Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του τμήματος πυροτεχνουργών συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις των δύο τηλεοπτικών σταθμών, Alpha και Star, στην οδό Βιλτανιώτη 36 στην Κάτω Κηφισιά.

Άγνωστος τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και είπε πως στο κτίριο έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των εργαζόμενων να το εκκενώσει και να κλείσουν οι γύρω δρόμοι.

Το τηλεφώνημα, μάλιστα, έγινε λίγα λεπτά πριν βγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στις 7. «Είχαμε τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση πριν από λίγο για τοποθέτηση βόμβας εδώ στον τηλεοπτικό σταθμό. Γίνεται ένας σχετικός έλεγχος και αν χρειαστεί ίσως διακόψουμε το δελτίο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο» είπε on air ο Αντώνης Σρόιτερ. Το δελτίο του Alpha συνεχίστηκε, όχι όμως κι εκείνο του Star στις 19.50, που δεν μεταδόθηκε. Ο συναγερμός έληξε στις 19.55, καθώς το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παραμύθια για πρόβατα…. Πραγματικά απίθανο να παρακολουθεί κάποιος αυτούς τους παπατζήδες!!!!!Μπεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεεε

Comments are closed.