Τρόμος για δύο τουρίστριες στη Μύκονο: Προσπάθησαν να τις βιάσουν μπροστά στην πόρτα τους! (φωτο)

Κοινοποίηση:
astynomia-nyxta

Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό, αναλυτικές λεπτομέρειες του οποίου αποκαλύπτει σε ανάρτησή του στο Facebook επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, κάνει επιτακτική όσο ποτέ την ανάγκη στελέχωσης του αστυνομικού τμήματος απο έμπειρους άντρες της ΕΛΑΣ, χειμώνα – καλοκαίρι, με σκοπό τη πρόληψη και καταστολή της αυξανόμενης εγκληματικότητας στο νησί.

Το συμβάν λοιπόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο επιχειρηματίας και γείτονες που άκουσαν τις κραυγές δυο τουριστριών, συνέβη ξημερώματα Κυριακής στη Χώρα της Μυκόνου, και συγκεκριμένα στην περιοχή Βαστάο.

Ήταν η στιγμή που  δυο αλλοδαπές εμφανίσιμες τουρίστριες αντελήφθησαν οτι δυο μελαμψοί άντρες, ενας ψηλός και ένας μετρίου αναστήματος, σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν, τις ακολούθησαν μέχρι το σπίτι. Διαισθανόμενες οτι κινδύνευαν, μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει, συνεννοήθηκαν χαμηλόφωνα να τρέξουν προς την πόρτα. Ομως πριν προλάβουν να κλειδώσουν ξανά, οι δυο άντρες όρμησαν και έσπρωξαν την πόρτα για να μπουν κι αυτοί μεσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του επιχειρηματία, «οι δυο αντρες προσπάθησαν να τις βιάσουν, με αποτέλεσμα να τις χτυπήσουν στο σώμα και στο πρόσωπο».

mikonos_touristries
Η ανάρτηση του επιχειρηματία από τη Μύκονο στο facebook

Για κακή τους τύχη, οι δυνατές φωνές των γυναικών ξύπνησαν τους γείτονες, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, πριν προλάβουν να προβούν σε χειρότερες πράξεις.

Αν και η αστυνομία έσπευσε άμεσα στην περιοχή, οι δυο τουρίστριες, συγκλονισμένες και εξαντλημένες ψυχικά και σωματικά και απο τον εφιάλτη που έζησαν δεν είχαν το κουράγιο να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς στο Τμήμα, ώστε να υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον των επίδοξων βιαστών τους ώστε να δώσουν επίσημα τις περιγραφές τους και να κινηθεί η διαδικασία εντοπισμού και η σύλληψή τους. Το επόμενο κιόλας πρωινό αναζήτησαν την πρώτη διαθέσιμη πτήση προς Αθήνα και απο εκεί αναχώρησαν με προορισμό τη χώρα τους.

pic5678
pic5679
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: