«Τρελό φορτηγό» στο Μαραθώνα, παραλίγο τραγωδία

Κοινοποίηση:
xyta

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης έξω από τον ΧΥΤΑ του Μαραθώνα.

 

Στην είσοδο βρίσκονταν αρκετές δεκάδες κατοίκων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη λειτουργία του έργου με «δοκιμαστικές ρίψεις» υπολειμμάτων, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας άνδρας, που εργάζεται ως φύλακας του χώρου, πήρε το φορτηγό του μέσα από τον ΧΥΤΑ, πάτησε γκάζι, έσπασε την πόρτα της περίφραξης και κινήθηκε με ταχύτητα και ανεξέλεγκτα προς τους συγκεντρωμένους!

Επακολούθησε πανικός, με τους κατοίκους να τρέχουν ώστε να αποφύγουν την ξέφρενη πορεία του φορτηγού, το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από τον ΧΥΤΑ. Όπως αναφέρουν μάρτυρες, από θαύμα δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές οχήματα.

Στη συνέχεια ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Το φορτηγό κατασχέθηκε και τα ξημερώματα της Πέμπτης κάτοικοι υπέβαλλαν μήνυση στο Α.Τ. Νέας Μάκρης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Λαμπάρου στη συνέχεια βρέθηκε στο Α.Τ Νέας Μάκρης προκειμένου να υποβάλλει μήνυση στον φύλακα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Επεισόδια είχαν σημειωθεί στον ΧΥΤΑ Μαραθώνα και το απόγευμα της Τρίτης, 15/1, όταν κάτοικοι της περιοχής πέταξαν πέτρες και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ με έναν τραυματία αστυνομικό και ζημιές σε περιπολικό και απορριμματοφόρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: