Τρελό σόου του Γιάννη Σερβετά όταν κάνει την “σούμα” για τα διόδια Αθήνας-Θεσσαλονίκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
trelenetai 1

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν…

καλό μήνα και ψυχραιμία.
ΥΓ.: Διόδια Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Αυτά έγραψε στις αρχές Αυγούστου όταν ανέβασε αυτό το τρελό βιντεάκι όπου κατέγραψε τα διόδια που πλήρωσε για την διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΟΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ 666 ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΛΑ , ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Η ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΗ , ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟ 666 ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

      1. της μοδός ο φασισμος. η καθε τυχαρπαστη πορδη παπαγαλιζει για φασισμο

  2. Γιαννάκη στο ΑΜΑΝ ήσουν ωραίος,πολύ γέλιο.Στους αρβύλα ψιλο ψωνίστηκες και πετάς όλο παπαριές.Μιλάνε οι άλλοι και πετάγεσαι για να πεις τη κρύα μαλ…α σου

  3. εσυ απο γερμανια γιωργο….. εισαι τυχερακιας…. ουτε του παπα να το πεις…… ζουσα γερμανια/ στουττγαρδη……….μεχρι ανκονα διαμεσου ελβετιας και ιταλιας σουπερ δρομοι…… τωρα ζω μελβουρνη και το εχω καραμετανιωσει…. η μελβουρνη προς ελλαδα μερια παει να γινει…. χαλια…….

  4. Σερβιετα τον Ενφια μην ξεχασεις να πλερωσεις.

  5. Μάλιστα για μια απόσταση Αθήνα Θεσσαλονίκη 30€ και με δρόμο καρμανιόλα. Τι να πεις τωρα. Όταν εγώ από Γερμανία μέχρι αυστρια δεν πληρωνο μια.και από μπρενερο μέχρι Βενετία 55€ σε αυτοκοινητοδρωμο όχι χωράφια. Τότε τα λόγια είναι περιττά. Μιλάμε δηλαδή για μια απόσταση 1200 Χιλ.

Comments are closed.