Τρελάθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο! Ο Γιάννης Λαγός τα λέει χύμα και τσουβαλάτα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΑΓΟΣ

Αστραπές και βροντές από τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Γιάννης Λαγό

“Να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες από την Πατρίδα μου”! Πρώτη φορά ακούγονται στην Ευρωβουλή αυτά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. Αραγε την αληθεια θα την μαθουμε καποτε τι εγινε με την Χρυση Αυγη στην Θεσσαλονικη κατι περιργο παιχτηκε ο δε Μιχαλολιακος εκανε υπουονικοτατη προεκλογικη εξστρατια και συνεχεια λαθη οπως το να μην βαλει υποψηφιους τους δυο ευρωβουλευτες σα να ηθελε να χασει αραγε γιατι

  2. Ο Γιάννης Λαγός τό είπε σωστώτατα.Απέλαση σέ όλους τούς νεγροπίθηκους μαζί όμως τόν Κού-
    λη καί τούς λαθρολάγνους υπουργούς του.Αλλά λείπει δυστυχώς από τό κυνοβούλειο ο λεβέντης
    ο μεγάλος ρήτωρ Λιάκος Κασιδιάρης γιά νά ξεφτιλίζει τούς εθνοπροδότες τής Ν.Δ.
    Γιάννης Λάκων

  3. θελετε μεταναστες, θελετε τα κομματα που τους στηριζουν, φατε τους στη μαπα και βουλωστε το, αδιαφορω πληρως και για ολα, τα παραπονα σας στον κηραλοιφη για να σας σωσει

    1. Ποιος κηραλοιφης θα μας σώσει… Αυτός μόνο τον εαυτό του έσωσε….

    2. Ακριβως! Αυτον που καθως… υπεραμυνετε υπερ βωμων κ εστιων κ βαλλει κατα βουλευτων ,υπουργων κ… παραυπουργων δεν παραλειπει ποτε να δηλωνει ποσο συμπαθης του ειναι σαν ανθρωποι ; Αφηστε που ταυτοχρονως τους αποκαλεισχεδον ολους φιλους του.Αν η…μαιμουδια κ η υποκρισια ειχε ονομα θα μπορουσε να λεγεται Κυριακος Βελοπουλος.

    3. βγηκε ο κηραλοιφης και μιλησε για ναρκοπεδια στον εβρο. αν ηταν πραγματι αντισυστημικος θα ειχε πεσει η βουλη να τον φαει. αρση ασυλιας αντιρατσιστικος κλπ

  4. μεχρι να φτιαξει κομμα ο κασιδιαρης μαζι με δυο τρεις αλλους αξιολογους, δε με νοιαζει καθολου για τιποτα, αδιαφορω , ακομα κι αν αλλαξει ονομα η αθηνα και ονομαστει ισλαμπουλ

  5. Μονο ΧΑ κανενα αλλο αποκομα του συστηματος αντισταση μεχρι τέλους τους αφηνουμε να κανουν λιγο αγωνα απο το σεισμπουχ για λιγο καιρο να παρουν μια γευση. Μπεεεεεεέέ !!!

  6. Θα μοιραστεί στα δυο όμως ο κόσμος του εθνικισμού τώρα με το κόμμα του Λαγού. Θα πρέπει επιτέλους ο αρχηγός να κάνει στην άκρη κι αν δε θέλει ο Κασιδιάρης να μπει αρχηγός, να βάλει τον Αρτέμη τον Άουσβιτς όπως τον λέμε εδώ στη Σαλονίκη που είναι πολύ μορφωμένος κι έχει καινοτόμες ιδέες όπως η ευγονική στους ξένους και τους αριστερούς ώστε να αναγεννηθεί η φυλή μας.

    1. Ποιον Αρτεμη??? αυτον που δεν αφησε ο οικογενειοαρχηγος να κατεβει υποψηφιος και μετα ελεγαν ψεματα για να τα καλυψουν????

  7. Επειδή τον Γιάννη τον ξέρω προσωπικά ύστερα από δέκα έτη εθελοντικού αγώνα, θα πω ότι είστε πολύ μικροί για να τον κρίνετε. Είμαι κι εγώ ένας που έφυγε από την Χ.Α και πήγε στην Νέα Δεξιά. Τους αδελφούς μου όμως δεν τους ξέχασα. Η Χ.Α έκανε λάθη τα οποία τα πλήρωσε. Και είναι το μόνο κόμμα που πλήρωσε για τα λάθη του. Ήταν το μόνο κόμμα που αντιστάθηκε στο 4ο Ράιχ. Το ότι κάποιοι φύγαμε είναι γεγονός. Δεν το κάναμε όμως για να προδώσουμε την Χ.Α. Το κάναμε για να μην προδώσουμε την Ελλάδα. Όσο για τον Μιχαλολιακο μια χαρά έδωσε συναγωνιστές στο δικαστήριο για να γλυτώσει το τομάρι του. Ενώ γνωρίζει ότι είναι αθώοι. Είμαστε Ελεύθεροι Άνθρωποι. Και θα πάμε όπου μας καυλωσει. Μόνοι μας αγωνιζόμαστε ουσιαστικά και μονοί μας θα κάνουμε ότι γουστάρουμε. Δεν είμαστε κομματικοί, δεν είμαστε συμφεροντολόγοι. Κάποια στιγμή όλοι οι Εθνικιστές από όλα τα πατριωτικά κόμματα θα ενωθούμε. Αν ο Μιχαλολιακος δεν γουστάρει τον έχουμε χεσμενο. Αν δεν σας αρέσει τραβάτε να γλύψετε τον πισινό του Ερντογαν και της Μερκελ. Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα γιατί κάτι κακομαθημένα παιδάκια έμαθαν ξαφνικά τα πάντα στον ύπνο τους. Θα πείτε ότι ρίξαμε τις ασπίδες τούβλα.

    1. Τι ασυναρτησιες γραφεις? Ποια Μερκελ και ποιος Ερντογαν? σας ποτιζει τιποτα τσιπουρα ο Φαηλος και τα γραφετε αυτα? Πατριωτες της κονομας και της ρεμουλας γιατι δεν ενώνεστε 10 χρονια τωρα?! Ουτε σουβλατζιδικο δεν γεμιζετε.. βελοπουλος με κυραλοιφες και Σωρρας με τις πλαστες μετοχες του απο τα παλιατζιδικα και πολυ σας πεφτει..

  8. Εσείς που ψηφίσατε το μπάσταρδο της Αγίας οικογένειας πφφφφφφ φάτε τα σκατα που ξερνάνε τα στόματα τους όταν απευθύνονται σε σας , να χορτάσετε μαλακοραγιαδες . Και ντραπείτε…!
    Εμείς ακούμε αυτόν που ψηφίσαμε και αισθανόμαστε περηφάνεια για την επιλογή μας .

  9. Οι αλλοι πριν και τωρα παιρνουν τα χιλιαρικα και δεν ανοιγουν το στομα τους να υποστηριξουν τα συμφεροντα της χωρας και εχει και μερικους που ψηφιζουν και εις βατος της χωρας!!!!!!! Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις, οπως ηταν ο Μαριας, που υποστηριζε τα συμφεροντα της χωρας, ενω δεν ξερω τοσα χρονια η καθαριστρια Βουλγαρα Κουνεβα, που εγινε πλουσια στο Ευρωκοινοβουλιο, ανοιξε καποια φορα το στομα της να μιλησει;;;;;;;; Τωρα πια!!!!!!!!!

  10. Ο Λαγός καλά τα είπε αλλά όπως λέει και ο δημοσιογράφος Σπίνος με 97 οπαδούς στο συνέδριο του.

    https://edolio5.blogspot.com/2019/11/mr-25000-97.html Αρχίζει ο εμφύλιος του “Mr 25.000” με τον “Πατριώτη της Κονόμας”.Στην συγκέντρωση του Σαββάτου με 97 οπαδούς από όλη την Ελλάδα τον κατήγγειλε ότι “εκλιπαρούσε τους δικαστές να τον λυπηθούν” Η καρικατούρα ενός θλιβερού κακομοίρη!!

    και η αίθουσα των 90 θέσεων https://photos.google.com/u/2/photo/AF1QipM-VLNmALjku69TGsXQFYQ8lLFyw0b9lScKt45r
    από το ξενοδοχείο αμαλία https://amaliahotelathens.gr/el/#1474288661532-f1c83465-8d59

    1. ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ .ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

  11. Ο,τι και να λες τώρα Λαγέ είναι αργά.. σε λίγα χρόνια δεν θα σε θυμάται κανείς..
    ριψασπις, βρώμικος δειλός χαζός και προδότης.. τον Μιχαλολιάκο τον πούλησες, τα καθυστερημένα σου από την τοπικη της Νίκαιας κάνανε τεράστια ζημιά χωρίς λόγο..ασε ο πατριωτικός χώρος είναι καλύτερος χωρίς εσένα.
    Δεν έγινες ποτέ πολιτικός ηγέτης ακόμα μπράβος παραμένεις.

  12. Χιο στηριξε οσο μπορεις τον Λαγο και την ΕΛΑΣΥΝ , ειναι η τελευταια μας ελπιδα. Η Χρυση Αυγη που ειναι στην ουσια Μιχαλολιακος , πεθανε, ο λαος την απερριψε οχι γιατι ηταν λαθος το προγραμμα της , αλλα γιατι ηταν λαθος η εικονα της, και ο τραγικος Μιχαλολιακος, ο οποιος ως φυρερ δεν εκανε εκλογες στο κομμα και σιγα σιγα το εξαφανισε . Ο Λαγος με την βοηθεια του Κωστα Πλευρη, του πατερα του Εθνικισμου μπορουν να προσφερουν πολλα στην πατριδα και πιστευω οτι συντομα θα τους ακολουθησει και ο Κασιδιαρης, βοηθησε και εσυ οσο μπορεις , εδω δεν υπαρχει ο προβληματικος Μιχαλολιακος, με αυτους θα μπορεσεις να συνενοηθεις .

  13. Καλος ο ΛΑΓΟΣ, πολυ δυνατο χαρτι της Χρυσης Αυγης.

    Δυστυχως εφυγε αλλα εκει παιζουν εντονες εσοκομματικες κοντρες.

  14. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΛΑΜΟΓΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

    1. Μιλαει ομως Ελληνικα,αντιθετα με τα αλλα λαμογια που εκαναν τρισχειροτερα απο αυτον και απολαμβανουν την ψηφο των προβατων ταιζοντας; τους σανο…

  15. Καλα με τα αριστερα ανθελληνικα αναρχοσκουλικια δεν ασχολουμαι, με τους πατριωτες που εξακολουθουν να στηριζουν την οικογενειακη Χρυση Αυγη να τους πω οτι η ψηφος των πολιτων εδειξε οτι τελειωσε σαν κομμα και τον μονο που ηθελαν και θελουν ειναι ο Γιαννης Λαγος. Παψτε λοιπον να στηριζετε ενα οικογενειακο κομμα με φιλιπινεζα τον Κασιδιαρη που εμεινε εκει να πλενει και να απλωνει τις σωβρακοκυλοτες της οικογενειας και στηριξτε ολοι το νεο Ελληνικο πατριωτικο κομμα Εθνικη Λαικη Συνειδηση του Γιαννη Λαγου του Ηλιοπουλου του Συμιγδαλα αλλα κυριως του Κωνσταντινου Πλευρη.

  16. Antifa PAOK ……εισαι η ντροπη του ΠΑΟΚ ….
    Απο εδω και περα να γραφεις μονο Αντιφα …αριστεροψευτοανθελληνα .
    ΠΑΟΚ σημαινει προσφυγια απο τα ισλαμοπιθηκια που υποστηριζεις.

    1. Ο ΠΑΟΚ θα στηρίζει ΠΑΝΤΑ το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του έδωσε πρεσπονταμπλ, και μάλιστα αήττητο…. Δε πα να πουληθεί η Μακεδονία, δε πα να γεμίσουμε 20-30 εκατομμύρια λαθρομουσουλμάνους, σημασία έχει πως η ΜΠΑΟΥΚΑΡΑ πήρε πρωτάθλημα.

      1. Το ΠΟΚ θα στηρίζει ΠΑΝΤΑ το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ γιατί το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ τους έδωσε πολλά Κυπροντάμπλ, Ιμιανταμπλ, Αιγαιοντάμπλ, Θρακηντάμπλ και μάλιστα και αήττητα…. Δε πα να πουληθούν Κύπρος, Ίμια, Αιγαιο και Θρακη, δε πα να γεμίσουμε 200-300 εκατομμύρια λαθρομουσουλμάνους, σημασία έχει πως το ΠΟΚ της χαβούζας και του βοθρολίμανου πήρε 57 από τα 61 πρωταθλήματα του ελληνικού πανελλαδικού πρωταθλήματος όπως έχει διαμορφωθεί από το 1959 μέχρι το 2019.

      2. δεν ειναι μονο αυτο. εχουν φαει τετοια προπαγανδα που ολες οι ομαδες απο μικρα ασια (παοκ αεκ πανιωνιος) λενε “εμεις ξερουμε απο προσφυγια” και δωστου το τροπαριο. τωρα ο παοκ ειναι κλινικη περιπτωση. ποντιακο σωματειο και εχει αδελφοποιηθει με τη μπεσικτας

        1. Το ΠΟΚ θα στηρίζει ΠΑΝΤΑ το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ γιατί το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ τους έδωσε πολλά Κυπροντάμπλ, Ιμιανταμπλ, Αιγαιοντάμπλ, Θρακηντάμπλ και μάλιστα και αήττητα…. Δε πα να πουληθούν Κύπρος, Ίμια, Αιγαιο και Θρακη, δε πα να γεμίσουμε 200-300 εκατομμύρια λαθρομουσουλμάνους, σημασία έχει πως το ΠΟΚ της χαβούζας και του βοθρολίμανου πήρε 57 από τα 61 πρωταθλήματα του ελληνικού πανελλαδικού πρωταθλήματος όπως έχει διαμορφωθεί από το 1959 μέχρι το 2019.

  17. Τι να μας πει ρε το ούγκανο? Το ναζίδι γαμώ τον αδόλφο του.

    1. Μαλακά αναρχοαπλυτε σαπούνι πρασινο

  18. Κύριε Λαγε πολλοί εχουπαραξηγησει τις προσλήψεις που κάνατε ίσως για να ευχαριστηθούν η Λιανά η Μπαζίανα θα τους ευχαριστούσε. Ίσως κυταξεται το θέμα όταν θαχεται χρόνο.

  19. ειναι η μονη λυση που φαινεται στον οριζοντα και πρεπει να στηριχθει.

  20. Γορίλας είναι αυτός που πήγε με την άπλυτη τσουλαρα μάνα σου και ξεπέταξε εσένα μίασμα κερατωμένο

  21. Από τις μετρημένες στα δάχτυλα , φορές , που αισθανθήκαμε περηφάνια ως Έλληνες .
    Σπανίζουν τέτοιοι πολιτικοί .Ευγε !
    ολα τα υπόλοιπα σκουπίδια , τα συστημικά λιγούρια που στέλνουν στο εβροκυνοβουλιο μας ρεζιλευουν ….

  22. Ανεξαρτητα εαν ειπε τα αυτονοητα,εχω να πω κοψε φατσα και βγαλε συμπερασμα.

    1. Eρωτευμενη με το Λιακο εισαι,πες την αληθεια !

  23. Ξεκόλα petros και μην τρώς σανό για σούπερ τροφή .Μίασμα είσαι εσύ που δεν βλέπεις ότι όλοι τους και ο λαγός είναι για την κονόμα και σας δουλεύουνε και όλοι την ημέρα εσύ ψάχνεις για το μεροκάματο.Αυτός ο λαγός σε πουλάει πατριωτισμό διότι αυτό θέλεις να ακούς.Αυτός πέρνει τα 20000 ευρώ το μήνα και εσύ στον άσσο.Ξύπνα και γράψτους όλους στα φρύδια σου διότι όλοι ίδιοι είναι στην πολιτική.

    1. ΕΜΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΡΕΕΕ ΜΕΝΕΙ ΠΕΡΑΜΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

  24. Ετσι μπραβο παιζεις το παιχνιδι τους αριστα.Τρισαθλιος Ο ΛΑΓΟΣ ενω τα πουλημενα πολιτικα σκουλικια που
    δηθενω κυβερνανε την Πατριδα μας, ειναι σωστοι πατριωτες,Εκτελουν κατα γραμμα τις εντολες της οχιας που λεγεται Κισσιγκερ και του σκατοπιθηκου Σορος! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! Ειμαστε ηδη σε πολεμο αν δεν τοχουμε καταλαβει ακομα και ασχολουμαστεω με οτιδηποτε αλλο εκτος απο την Πατριδα μας η οποια κινδυνευει και μας θελει διπλα της!Λιγη τσιπα δεν υπαρχει γαμ…..το!!!

  25. γιορικασ….

    Πάντα θα υπάρχει ενας μ α λ α κ α ς που θα κάνει την διφορά…..
    την έκανες την διαφορά γιορίκα………

  26. οτι και να πει ο λαγος πλεον ειναι αργα δεν τον πιστευω οταν επρεπε να δειξουν εργο δειξανε δολοφονιες διορισμους οικογενειων τους και μασουλουσαν μια χαρα τα 8 χιλιαρικα και πρεπει να τα καταλαβουμε κανενας πολιτικος δεν θα μας σωσει πρεπει να γινει εξεγερση να μπουκαρουμε μεσα στην βουλη και να χυσουμε το αιμα ολων αυτον τον προδοτων καταντισαμε οι ελληνες μειωνοτητα στην πατριδα μας γαμω τα σπιτια τους στις πλατες μας με τα λεφτα μας παιζουν τους πονοψυχους τους ελληνες μονο για την ψηφο και σε λιγο ουτε γι αυτο θα μασ χρειαζονται ξυπνηστε και παμε να κανουμε λαικο πραξικοπημα το επιβαλει και το συνταγμα χανουμε πατριδα και μελλον δεν παει αλλο καμια μερα θα γινει φονικο απο μογγολους που μας φερνουν και μετα θα ηλησουν τα οπλα και οχι ο νομος ο λαος εχει φτασει στο αμην αρκετα πια με τις κοροιδιες σας !!!!

    1. Παρε Κουλη,Ντορο-θεα ,Αδωνη,Φωφη, Τσιπρα,Κανελλω,Κουτσου-μπακα που με την καθαροτητα κ την αληθεια εχουν τελεσει γαμοποιηση.

  27. Είστε σίγουροι ότι ο Λαγός ανήκει στο ανθρώπινο είδος;;; Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες..

    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΜΠΑΟΚΤΖΗ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

  28. MBRABO KYRIE LAGO, IPES AFTA POU DEN MBOROUN NA POUNE I SINADELFI SOU MESA STO EUROKINOBOULIO…MILISES ME EUROPAIKO PNEUME…!!!

  29. γιορικας εσενα ο λαγος σε ενοχλησε ολοι οι υπολοιποι που ειναι εκει ασχετοι δεν σε ενοχλουν ? ακουσες κανεναν απο τους ελληνες εκει να διαμαρτυρετε? και τι σχεση εχει αν διορισε την γυναικα του ηλιοπουλου? οι αλλοι κανανε ευροβουλευτη μια καθαριστρια και την αλλη την καθαριστρια τι ειχαν κανει υπουργο ο λαγος σε ενοχλει υποκριτη ? αντε χασου μιασμα

  30. Εσυ καλα τα λες αλλα οι εδω εχουν τελειως διαφορετικη αποψη.
    Φαντασου οι εκει!!!!!
    Το θεμα ειναι οτι η ευρωπαικη ενωση εδωσε στην Ελλαδα χρημα για να κρατησει τους μεταναστες εδω σωνει και καλα για να μην τους φορτωθει η γερμανια και οι αλλες χωρες γιατι ειδαν αυτοι οτι δεν ειναι μεταναστες πολεμου αλλα οτι ναναι.
    Η γερμανια τους εζησε και τους ξερει τι σαλεμενα μυαλα ειναι γιαυτο ειπε βαλτε στοπ σε εμας.
    Εμενα η απορια μου ειναι το τι εντολη εδωσε η κορη του χιτλερ η μερκελ στον ερντογαν να κανει με τους λαθρο.
    Μια ζωη δειχνει με το δαχτυλο η μερκελινα σα τους ρουφιανους στη κατοχη το 40.
    Για μενα η μερκελ ειναι μεγαλη οχια δυμουτσουνη οπως και ο τραμπ.
    Δειτε δηλωσεις του Τραμπ σημερα για το Σουλτανο!!!!!
    Σε εκτιμω και εισαι φιλος καλος και πουτσες μπλε με κοκκινα σκουφακια.
    Ριχτου μια πυρινικη του μαλακα στο παλατι και πες του οχι εμεις,αλλα ο βλαδιμηρος την εριξε και αστους μετα να φανε οι ρωσοι τους τουρκους για πρωινο.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ.
    Μη τα βλεπεις ολα μπιζνες.
    Τετοια κανει η CIA παντου και μπερδευει τη νοημοσυνη ολων.

  31. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΓΙΝΕΙ
    ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς

  32. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ !!! ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!! ΖΗΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ!!!!!

  33. ΚΑΠΟΙΟΣ που τα είπε χύμα και τσουβαλάτα, οι άλλοι ευρωβουλευτές γιατί είναι εκεί; Μόνο για το μισθό.

  34. ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΦΟ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ…………

  35. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ)

  36. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡ@@@@@.ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΩΞΙΑ

  37. PESTA LAGE KAI ASE TOUS NEONAZI TIS EVROPAIKIS ENWSIS NA PANE STO DIAOLO…EVRAIONAZI KOUMOUNIA AUTI TI FORA THA SAS KANEI O HEOS SAPOUNIA….STALITHEIA AUTI TI FORA!!DOKSA STON XRISTO,STO DIAOLO O ALLAH KAI O PAIDOFILOS SKATOPROFITIS MOXAMENT

  38. PESTA LAGE KAI ASE TOUS NEONAZI TIS EVROPAIKIS ENWSIS NA PANE STO DIAOLO…EVRAIONAZI KOUMOUNIA AUTI TI FORA THA SAS KANEI O HEOS SAPOUNIA….STALITHEIA AUTI TI FORA!!DOKSA STON XRISTO,STO DIAOLO O ALLAH KAI O PAIDOFILOS MOXAMENT

  39. Έχει πολλά να πει κάποιος πατριώτης χωρίς πολιτικά βαρίδια!
    Πιστευω οι περισσότεροι στην ευρωβουλή τον κατανοούν και είναι
    με το μέρος του, αλλά. πάντα υπάρχει ένα “αλλά” που μας χαλάει την δουλειά!

  40. Λαγέ είσαι μεγαλο λαμόγιο διότι διόρισες την γυναίκα του ηλιόπουλο ωσ συνεργάτης σου στην ευρωβουλή δηλαδή ότι κάνουν και τα άλλα κόμματα.Εισαι υποκρι΄της και έπρεπε να πάρεις άνεργα παιδιά με πτυχία και όχι την δικηγόρο μαργέτη για να απάζει κανονικά.Αίσχος εμετικέ τρισάθλιε ΛΑΓΈ.

    1. ΕΧΕΙ Κ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕ ΓΙΟΡΙΚΑ! ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ …ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ Κ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ; ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,Κ ΠΑΡΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΕ ΛΥΓΙΖΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΟΠΩΣ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ !; ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ Κ ΔΕΙΞΤΟΝ ΜΑΣ .

Comments are closed.