Τραγωδία στο Ελληνικό! Ταξιτζής: «Φώναζε αιμόφυρτη, με σκότωσε με σκότωσε, μπήκε μες το ταξί, της είπα να βγει έξω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
taxitzis

Κατέληξαν τελικά οι εμπλεκόμενοι σε επεισόδιο με πυροβολισμούς το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, ένας 70χρονος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, μετά από καυγά, πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Η 60χρονη γυναίκα έτρεξε προς ένα ταξί τραυματισμένη φωνάζοντας «με σκότωσε», και απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια.

Ένας ταξιτζής που βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος όμως της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

Στην συνέχεια, δήλωσε ο ίδιος, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς». Ο οδηγός ταξί, είπε επίσης πως δεν είδε τον 70χρονο δράστη.

Η παραδοχή του ταξιτζή έγινε μπροστά στις κάμερες και πραγματικά σοκάρει. Όπως δηλώνει ο οδηγός, η σειρά των γεγονότων έγινε ως εξής: Η γυναίκα μπήκε μέσα στο ταξί να σωθεί, ο οδηγός – τρομαγμένος όπως δηλώνει – της ζήτησε να βγει έξω και της άνοιξε την πόρτα. Μετά ακολούθησαν δύο πυροβολισμοί.

Μετά το 00:48

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Επίσης πως γίνεται να παντρεύεσαι με ελλεηνίδα;;;

  2. Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα από τους ταρίφες. Όλοι είναι από τον ίδιο πατέρα. Ρεμάλια που τριγυρναν σαν την άδικη κατάρα. Δεν ξέρουν να οδηγούν, δεν σέβονται τίποτα.

    Που να πνιγεις μέσα σε βόθρο τελειωμενε που είπες σε άνθρωπο που ζητούσε βοήθεια να βγει έξω από το μπούτxxλο σου.

  3. Πρέπει να τού πάρουν την άδεια του μαλακα….πρέπει να είναι ψηφοφόρος της ΝΔ ο ηλιθιος…

  4. Για τον ανήθικο ταξιτζή :
    Είδε μια γυναίκα που εκλιπαρούσε βοήθεια, μέσα στα αίματα και την πέταξε έξω από το ταξί ; Οι κανονισμοί των επαγγελματιών οδηγών ταξί έχουν τέτοιους κανόνες ; Α ξέχασα … Οι ταπετσαρίες του ταξί με αίματα… Πως θα τα καθάριζε ;
    Ντροπή σου ρε ! Εύχομαι να σε πυροβολήσουν στο δρόμο και να ψοφήσεις εκεί αβοήθητος.

  5. Εδω απο οτι δειχνουν τα πραγματα, εχουμε να κανουμε με την κλασικη περιπτωση…Βουλγαρα ” αποκλειστικη νοσοκομα”που υποτιθεται οτι προσεχει την αρρωστη γυναικα του σπιτιου…αυτη τα ριχνει και τα μπλεκει με τον αντρα της γυναικας που προσεχει…η γυναικα πεθαινει …Και ο ελληνας μαλακοπιτουρας παει και παντρευεται την βουλγαροπνιχτρα…Στη πορεια ανακαλυψε οτι δεν τον πηρε για τα ωραια του τα ματια,ουτε και για οτι αλλο ωραιο διαθετει….Παρα μονο για την στρατιωτικη του συνταξη και για οτι εχει αποκτησει κατα την διαρκεια των ετων… Πανω στον καβγα , ξαφνικα συνειδητοποιει για πιο λογο του εκανε τα γλυκα τα ματια και για ποιο λογο του εβαλε την κουλουρα…και αυτος απλα αδειασε μια καραμπινα πανω της….Τοσο απλα…Εγω ομως ακομα απορω πως ακομα μετα απο τοσα που εχουμε δει και ακουσει, πως ειναι δυνατον ακομα να παντρευεστε , βουλγαρες αλβανιδες ρωσιδες βραζιλιανες γερμανιδες (ειχαμε και τετοιο κρουσμα προσφατα) και δεν ξερω και εγω με ποια αλλη καργιολα…Πως ειναι δυνατον ακομα να πιστευετε οτι σας θελουν για το θεληματικο σας πηγουνι…Και στη τελικη καλα σας κανουν, τετοιοι μπετονοβλακες που ειστε…

Comments are closed.