Τραγωδία στη Ρόδο- Πνίγηκε 7χρονη σε πισίνα- Συνελήφθη ο ναυαγοσώστης

Κοινοποίηση:
1

Σοκ στο πανελλήνιο από την τραγωδία στη Ρόδο – Κοριτσάκι 7 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου – Άγνωστο πώς συνέβη το περιστατικό
Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (08/08/2018) στη Ρόδο. Το παιχνίδι ενός 7χρονου κοριτσιού κατέληξε σε τραγωδία, καθώς πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε με την οικογένειά του.
Το άτυχο κορίτσι είχε έρθει από την Αγγλία με την οικογένειά για διακοπές στο νησί.

Λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Η Ροδιακή», το άτυχο κορίτσι είχε έξω από το νερό το κεφάλι της και φορούσε μάσκα στο πρόσωπο.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την 7χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρα της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη του ναυαγοσώστη του ξενοδοχείου.

Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ενώ πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση είχε και η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: