Τραγικό τέλος για καθηγήτρια που κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της

Κοινοποίηση:
daskala-news-630x400

Μια 63χρονη καθηγήτρια από τη Βόρεια Καρολίνα, την οποία βάραινε η κατηγορία σεξουαλικής επαφής με έναν 17χρονο μαθητή της βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύζυγό της, την Τετάρτη (06/11), μέσα στο σπίτι τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, τα σημάδια δείχνουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Έμα Νιλ Ογκλ και ο άντρας της, Μάικλ, έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, αν και οι Αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για έγκλημα-αυτοχειρία.

Οι Αρχές έκαναν γνωστό ότι ένας συγγενής είχε ειδοποιήσει νωρίτερα την Άμεση Δράση, αναφέροντας ότι η γυναίκα κρατούσε όπλο και είχε κλειστεί στην οικεία της, μαζί με τον 59χρονο σύζυγό της.

Η έμπειρη καθηγήτρια, που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών από το σχολείο όπου εργαζόταν, είχε συλληφθεί πριν λίγες ημέρες με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με έναν 17χρονο μαθητή της. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον έφηβο, με τα αποτελέσματά της να αποδεικνύονται τραγικά.

Μπορεί η Ογκλ να αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων, ωστόσο το τέλος της ζωής της έπειτα από αυτήν την υπόθεση δεν άργησε να έρθει και βάσει των πρώτων εκτιμήσεων, συνέβη έπειτα από δική της… απόφαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν αυτοκτόνησε, τον άντρα της γιατί τον πήρε στο λαιμό της;
    Μάλλον ήταν γνώστης των πράξεών της, ίσως και ηθικός αυτουργός και σίγουρα το είχε επαναλάβει αρκετές φορές, εν γνώσει του αντρός της, κατά την διδασκαλική της πορεία.

Comments are closed.