Τραγικό τέλος! Νεκρός ο Γάλλος τουρίστας που είχε εξαφανιστεί στη Χαλκιδική – Το πτώμα του βρέθηκε στο Πήλιο!

Κοινοποίηση:
1

Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του Γκιγιόμ Ματαρέλι. Ο Γάλλος τουρίστας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στη Χαλκιδική, βρέθηκε νεκρός στο Πήλιο!

Νεκρός εντοπίστηκε, 48 ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ο Γάλλος τουρίστας Γκιγιόμ Ματαρέλι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε για φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.
Το πτώμα του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κατηγιώργη Πηλίου και Σκιάθου, δηλαδή 330 χλμ μακριά από το σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά!

Η λήψη του DNΑ, που έγινε συνδρομή της Εισαγγελίας Βόλου και της Εισαγγελίας στη Γαλλία, επιβεβαίωσε τις αρχικές υπόνοιες των λιμενικών, καθώς στον Βόλο, τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία δεν υπήρχε κάποιος αγνοούμενος.

Άλλωστε, το πτώμα εντοπίστηκε να επιπλέει στον Κατηγιώργη ήταν σε προχωρημένη σήψη και για την ταυτοποίηση κρίθηκε αναγκαία η λήψη DNA, παρά το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας είχε στο πόδι του ένα μεγάλο σημάδι, που οδηγούσε από την αρχή στα στοιχεία του.

Ο νεαρός εκτιμάται ότι έχασε τον προσανατολισμό του ή έπεσε στη θάλασσα το βράδυ μετά τη λήξη του φεστιβάλ. H Αστυνομία διεξήγαγε έρευνες από την ξηρά, ενώ μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αζάπικου και της νησίδας Πούντα, όπου το βράδυ της Δευτέρας ψαράς ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα πως είδε στη θάλασσα έναν όγκο να επιπλέει, που του έμοιαζε με άνθρωπο. Ο ίδιος προσπάθησε να προσεγγίσει, αλλά λόγω του κυματισμού δεν τα κατάφερε, έδωσε όμως συγκεκριμένο στίγμα.

Την επόμενη μέρα έσπευσαν στο σημείο δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος και τρία ιδιωτικά και «χτένισαν» την περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η οικογένεια του 27χρονου οικονομολόγου επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη και έδωσε στοιχεία στις αρχές.

πηγή: ant1news, taxydromos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: