Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Πατέρας και γιος Ζαχαριά θύματα τροχαίου το 2014

Κοινοποίηση:
1-319

Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο. Πριν πέντε χρόνια, είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο, μαζί με τον πατέρα του, ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Η κόκκινη Ferrari που διαλύθηκε ολοσχερώς και το θαύμα που σήμερα δεν έγινε. Όλα όσα γνωρίζουμε για το θανατηφόρο τροχαίο.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ και στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης

1.indd

Ήταν αργά το απόγευμα της Τρίτης, 23.07.2019, όταν ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς έβρισκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο…

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας του υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μία κολώνα, με τον οδηγό να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέλη της οικογένειάς του έσπευσαν στο σημείο και αναγνώρισαν τον άνθρωπό τους που βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 23χρονος διακομίστηκε στην συνέχεια στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Πρόκειται για τον 23χρονο γιο του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια, Ζαχαριάς…

Η μοίρα όμως, είχε παίξει άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια και πέντε χρόνια πριν…

Όταν ο Ζαχαριάς και ο γιος του ξεγέλασαν τον θάνατο
Στο τροχαίο που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο κ. Ζαχαριάς επέβαινε με τον γιο του στην κόκκινη Ferrari του.

Ο επιχειρηματίας, γνωστός για την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο ενεπλάκησαν και δύο ακόμη δύο Ι.Χ.

Το όχημά του τότε, είχε καταλήξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς κόκκινου αυτοκινήτου, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στο σημείο είχαν σπεύσει τότε περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τότε, όλα είχαν πάει καλά και τόσο ο κ. Ζαχαριάς, όσο και ο γιος του, είχαν αποφύγει τα χειρότερα.

Δυστυχώς, πέντε χρόνια μετά ο 23χρονος γιος του επιχειρηματία βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

1-319

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ο θεός χτυπάει ένα καμπανάκι πρώτα για μετάνοια του ανθρώπου και μετά έρχεται αν δεν μετανοήσει η μεγάλη καμπάνα ….

    κάπως έτσι μας ταρακούνησε με τα πρώτα ρίχτερ ,καμπανάκι ήταν ,μετά ακολουθεί η μεγάλη καμπάνα…. για οποίον κατάλαβε κατάλαβε για τους άλλους ευχόμαστε να καταλάβουν

Comments are closed.