Τρίγωνο “διαβόλου”. Εκρήξεις με δυναμίτες, γύφτοι κατσαπλιάδες στα μπαλκόνια, πολίτες ξάγρυπνοι. “Αρπάζουμε τα όπλα κι όποια μανούλα κλάψει”.

Κοινοποίηση:
LHSTEIA-ATHINA

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Το τρίγωνο του διαόλου έχει γίνει η περιοχή Χαλάνδρι, Μελίσσια, Βριλήσσια Αττικής.

Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα κακοποιά στοιχεία έχουν γδύσει όλη την περιοχή. Σκαρφαλώνουν στα μπαλκόνια απογευματινές ώρες σαν τους σατανάδες, μπουκάρουν μέσα, απενεργοποιώντας τους συναγερμούς ρίχνοντάς τους σε κουβάδες με νερό, κλέβουν, ρημάζουν, ληστεύουν. Η κατάσταση έχει πια γίνει αφόρητη. Θα θρηνήσουμε θύματα εκεί αφού αν πολίτες χρησιμοποιήσουν νόμιμες ή παράνομες άδειες οπλοφορίας, θα κλάψουνε μανούλες. Και η μόνη μάνα που δεν έκλαψε ήταν του δειλού.  όχι του γύφτου ή του λαθραίου.

Εν των μεταξύ, στην ίδια περιοχή, οι κακοποιοί έχουν μυριστεί την “αφύλακτη διάβαση” και τις νύχτες εφορμούν βάζοντας δυναμίτες στα ΑΤΜ της περιοχής. Δύο στα δύο με ιπτάμενα 500αρικα από τα τιναγμένα στον αέρα θησαυροφυλάκια τραπεζικών υποκταταστημάτων.

Το ερώτημα είναι: Η αστυνομία που βρίσκεται; Απλό: Φυλάνε τους στόχους. Εκδότες και καναλάρχες με πούρα, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοδικαστές, τον Τσαμάζ του ΟΤΕ, αμερικανούς πρόξενους, γυφτοπρόξενους, επιχειρηματίες και ότι άλλο υπάρχει στον ορίζοντα.

Εδώ κολλάει η φράση του Χρυσοχοίδη: Κάθε 10 λεπτά θα περνάνε οι χωροφύλακες της γειτονιάς.

Εις το επανιδείν. Με τον πρώτο νεκρό κακοποιό. Σαν τα τσιχλοπούλια. Υπάρχουν και κυνηγετικά, μην το ξεχνάτε. Καλύτερα νεκρός ο ληστής παρά να κάνουν οι κάτοικοι πως κοιμούνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Με λίγο ρεύμα στα κάγκελα των μπαλκονιών κάνεις αυτά τα καθάρματα σαν ψητά κοτόπουλα.Μετά λες ότι απλά είχε διαρροή κάποια πρίζα στο μπαλκόνι.Θα ψοφάνε σαν τις μύγες στα κρεοπωλεία.

  2. Αφού τους πιάνουν και μετά από μία βδομάδα είναι πάλι έξω,φροντίζει γιαυτό το διεφθαρμένο δικαστικό και πολιτικό σύστημα

  3. πολιτικοι = ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΝΈΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ…

  4. Κι όπως μας έλεγαν οι παππούδες μας:Από το να ρθουν σπίτι οι παπάδες καλύτερα οι χωροφυλακες.

  5. Μα γιατι ο Μιχαλης θα ξεσκιζε την εγκληματικοτητα

  6. Όπως τα λες φίλε μου.Αυτό αναρωτιέμαι.Όχι κάθε δίλεπτο που μας έταξε εκείνος το τύπος που απλά κάθεται στην καρέκλα του Υπουργού αλλά ούτε κάθε δίμηνο δεν τους βλέπουμε από τη γειτονιά μας.Μόνο για καμιά επίδοση κλήσης περνάει που και που ένας φουκαράς.
    Φυσικά φυλάνε αυτούς που ανέφερες και τα ακατοίκητα στο κέντρο λες και οι μπαχαλάκηδες τα πρεζόνια και οι λαθραίοι δεν θα βρουν άλλα ακατοίκητα να μετακομήσουν.
    Και εμείς περιμένουμε κάθε μέρα να δούμε σε ποιο ακατοίκητο πήγαν χτες τα ΜΑΤ και πόσα ΑΤΜ ανατίναξαν τη νύχτα.
    Ξέφραγο αμπέλι και μπάτε σκύλοι αλέστε.Να κάνουμε το σταυρό μας μην κάνουν ντου οι Τουρκαλάδες.

  7. Στα κυνηγετικά δεν γίνεται και βαλιστική εξέταση.

    1. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΔΙΜΟΥΤΣΙΝΗ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΛΘΕΙ
      ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΑΝΑΛΙΕΣ ΣΦΥΡΙΑ ΠΕΝΣΕΣ ΚΛΥΣΜΑ
      ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…

      1. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!! ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ!!!ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

        1. Τι λετε ρε ανωμαλοι και οι τρεις, γιατι δεν βρίσκεστε και οι τρεις να παιξετε μεταξυ σας;;;

          1. μαλλον προτιμας τον ληστη ε? κανεις οτι κοιμασαι κιολας?

Comments are closed.