Το makeleio.gr στο σημείο! Αντιδράσεις για τη διώροφη κατοικία που βγαίνει στο σφυρί – Έξω από τράπεζα η διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ )

Κοινοποίηση:
1

Στα κεντρικά γραφεία τράπεζας στην Σταδίου μετέφερε το ΠΑΜΕ τη διαμαρτυρία του για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Ο πλειστηριασμός αφορά διώροφη κατοικία στο Καματερό, με χρέος προς την τράπεζα ύψους 300.000 ευρώ που λόγω των επιτοκίων έχει φτάσει τα 700.000 ευρώ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ νωρίτερα διαμαρτύρονταν έξω από το συμβολαιογραφείο που θα έκανε τον πλειστηριασμό και είχαν καταφέρει να φτάσουν στον 7ο όροφο, ζητώντας ραντεβού με την συμβολαιογράφο.

Η παρουσία της Αστυνομίας έξω από την τράπεζα είναι ισχυρή.

Στο σημείο ο ρεπόρτερ μας Ν.Τσιαμτσίκας

Η κ. Νικολοπούλου που χάνει το σπίτι της

1

1

2

3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Aυτα που γραφει ο petros με αυτα που εγραψα εγω τι διαφορα εχουν και δεν δημοσιευσατε το σχολιο μου;;;;;;;;

  2. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ή ΠΑΜΕ ή ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΜΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ “ΑΔΔΕΙΟΥΣ” ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

  3. Το ΠΑΜΕ, γιατί ΔΕΝ πληρώνει τα οφειλόμενα να γλιτώσει το σπιτάκι της η κυριούλα;;;
    …300.000€ δάνειο, γιά σπίτι στο Καματερό;;;; Βίλλα θα είναι!!! 700.000€ με τους τόκους;;;; ΔΕΝ ήξερε τι υπέγραφε η κυριούλα;;;;;;;; Ποιός θα τα πληρώσει;;;;;;; Εμείς τα κορόιδα αγαπητό ΠΑΜΕ;;;;;; Αν θέλετε να την βοηθήσετε, ειναι δικαίωμα σας, βάλτε το χεράκι στην τσέπη και βοηθήστε… άλλωστε το ΚΚΕ έχει λεφτουδάκια… άντε μπράβο θετρίνοι της κακιάς ώρας!

  4. Μόνο το ΠΑΜΕ τελικά έμεινε να υποστηρίζει τους ανθρώπους που κάθε μέρα χάνουν τα σπίτια τους !! Κατά τα άλλα η ανάπτυξη συνεχίζεται κατά Αδώνοιδος Ευγγέλειον !!

  5. θα αποχωρήσει άμεσα το ΠΑΜΕ

      1. Δεν ειναι Λαθροεισβολεις,Λαθροορκ ειναι.

Comments are closed.