Το τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου που έγινε viral (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
aslanidou

H Μελίνα Ασλανίδου κέρδισε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια «grande» εμφάνιση και όπως πάντα ξεσήκωσε τους καλεσμένους και το κοινό με την υπέροχη φωνή της.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Η βραδιά ξεκίνησε με τον Δημήτρη Μπάση σε ρόλο ψάλτη να ερμηνεύει τα τροπάρια «Ω γλυκύ μου έαρ» και «Η ζωή εν τάφω» με τη συνοδεία 50 μελών της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.Ο Τάσος Χαλκιάς συγκίνησε απαγγέλλοντας απόσπασμα ύμνου της Μεγάλης Εβδομάδας. Η διασκέδαση για το κοινό όμως απογειώθηκε μετά την Ανάσταση.

Η Μελίνα Ασλανίδου ερμήνευσε πολλές επιτυχίες και χόρεψε τετ α τετ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους στο πλατό. Η τραγουδίστρια λικνίστηκε στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας του Δημήτρη Μπάση, «Ψίθυροι καρδιάς» και μονοπώλησε όλα τα βλέμματα.stin_ygeia_mas_01_0.jpg

Δείτε τις αναρτήσεις τής Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: