Το τρίκ του Δημήτρη Κουφοντίνα για να πάρει νέα άδεια!

Κοινοποίηση:
dimitris_koufontinas_main_again

Τις ευεργετικές διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας και γι’ αυτό υπέβαλε αίτημα αναβολής της συζήτησης της νέας αίτησης για χορήγηση άδειας.

Η αίτηση υποβλήθηκε από την συνήγορο του αρχιεκτελεστή της 17Ν στο Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου.

Με τον νέο Ποινικό Κώδικα, η νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Κουφοντίνας για «στάση κρατουμένων» μετατρέπεται σε πλημμέλημα, από κακούργημα που ήταν μέχρι πρότινος.

Στόχος του Κουφοντίνα, είναι να εξεταστεί το νέο του αίτημα για άδεια, αφού θα έχουν τεθεί σε ισχύ οι διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αχ ναι μωρέ, τι κακοί ανθρωποι αυτοι της 17 Νοέμβρη.. Καλά τα λεει ο αντιγυφτος.. Πήγαν τα παλιόπαιδα να δολοφονήσουν αυτόν τον μεγάλο ευεργετη μας τον βαρδινογιαννη.. – σα δεν ντρέπονται λιγάκι οι αλητες… Ή που σκοτωσαν τον άλλον τον φιλέλληνα πατριωτη μας, τον καλο μας δημοκρατη τον μπακογιαννη που ηθελε να ονομασει τα σκοπια “σλάβικη Μακεδονια”… Γιατι; τι τους πείραζε τους φασιστες αν την ειχε δωσει ο μπακογιαννης την Μακεδονια πριν 30 χρονια; Απο φιλανθρωπια θα το εκανε ο χριστιανος, ηταν ψυχοπονιαρης και τους λυπηθηκε τους αστεγους και ειπε να τους δωσει μια γη να αραξουν.. Σιγα, σαμπως και δεν την εδωσαν τελικά; Τι νεα δημοκρατια, τι πασοκ, τι κουμουνισμος.., κάποιος θα την εδινε στο τελος.. Ο ιδιος πυρηνας ειναι πισω απο ολους αυτους που “κυβερνανε”.. Εσεις ομως κλειστε στη φυλακή αυτους τους τρομοκρατες(!) Εμεις εχουμε δημοκρατια σαν χωρα(!). Αυτοι ειναι οι προδοτες και κινδυνευει ο λαος απο αυτους(!) Σιγα μην δινουμε σαν φορολογουμενοι πολιτες 200€ τον μηνα για να ταιζουμε αυτα τα ρεμάλια. Εμεις κυριοι δικαστες, τα δισεκατομμυρια ευρω που φορολογουμαστε παράνομα και αντισυνταγμστικά θελουμε να τα δινουμε καθε χρόνο σε κατι φιλεσπλαχνες ψυχες πλουσιων για να συνεχισουν να κυβερνανε την Ελλάδα χωρίς δημοκρστικες εκλογες και να την ξεπουλανε οσο οσο(!) – ειμαστε μαζοχιστες σαν λαος(!)
    ..
    “Κατω η τρομοκρατια δεν θα περα.. δεν θα περασει ο φασισμός..”(!!!)
    ..

  2. Αφήστε να ψοφολογίσει το καθίκι, του δίνουμε και αξία που ασχολιόμαστε μαζί του. Θέλει να μην τρώει? καλύτερα μας κάνει και οικονομία. Θέλει να ψοφίσει? αφήστε τον τι δημοκρατία έχουμε? Στην αρχαία Ελλάδα κάτι αποβράσματα σαν και αυτόν τα σκότωναν για να μην τα τρέφει ο δήμος.

Comments are closed.