Το τηλεφώνημα του Βασίλη Κικίλια στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο! Ο ιός του AIDS, η κραυγή αγωνίας και η διαβεβαίωση…

Κοινοποίηση:
1

Όλα ξεκίνησαν χθες, με μια ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο facebook ότι στο Αττικό Νοσοκομείο δεν υπάρχουν φάρμακα για οροθετικούς με την οποία μάλιστα ζητούσε να γίνουν κοινοποιήσεις γιατί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «εμείς οι οροθετικοί είμαστε αόρατοι».

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΕΗΤΖ???? ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΣ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΕΙ Η ΦΥΣΗ !!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ!!!

  2. ΟΙ ΣΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΟΥΡΗ ΟΙ ΑΡΧΙΛΟΥΓΚΡΕΣ?

  3. Οι ξεφωνημένες με το AIDS μόνο αόρατες δεν είναι. Εδώ με το ληστή-τραβεστί τζακί, μας έπρηξαν τα @@@ οι ανώμαλοι με τα χασικοάπλυτα αδέρφια τους αντιφάδες.

  4. Από περιέργεια μπήκα να δω τα σχόλια . περίμενα να δω κατάρες κατά του βαλιανάτου . Δεν είδα μέχρι τώρα . Είναι και αυτό μια πρόοδος ..

  5. Δεν έχετε καταλάβει ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα;

  6. Συμφωνω με χιλια …. Μολις προχτες μιλουσε η τηλεοραση για το κοριτσακι που εφαγε τη σφαιρα το Πασχα και πρεπει να παει αμμεσα Γερμανια, και πριν λιγο καιρο για αλλο παιδακι με βαρια αρρωστια που πρεπει να φυγει αμεσως για εξωτερικο….Συχνα-πυκνα ακουμε για παρομοιες περιπτωσεις. Γι’αυτους ενδιαφερθηκε ο κανεις τους ??????

  7. Και αμέσως ενδιαφέρθηκε ο Υπουργός για τον Βαλλιανάτο τη μεγάλη αυτή προσωπικότητα και τον πήρε και τηλέφωνο… Μάλιστα. Τους χιλιάδες ηλικιωμένους αλλά και νέους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους πάσχοντας από καρκίνους και άλλες εξαιρετικά σοβαρές παθήσεις και αντιμετωπίζουν προβλήματα επίσης προς ανεύρεση και κυρίως πληρωμή των φαρμάκων τους και οι οποίοι αναρτούν επίσης εκκλήσεις προς βοήθεια, στα αρχίδια του τους γράφει ο Κικίλιας και ο κάθε υπουργός… Μόνο για τους Βαλλιανάτους ενδιαφέρονται λες και αν τους χάσουμε θα χαθεί η Ελλάδα….

Comments are closed.