Το τηλεφώνημα στην κόρη του 79χρονου που αποκάλυψε τη φρίκη στον Πειραιά – “Πάγωσαν” οι αστυνομικοί – Πως βρήκαν την 50χρονη που ομολόγησε

Κοινοποίηση:
1

Συνταξιούχος του ΝΑΤ ο ηλικιωμένος που βρέθηκε σφαγμένος στον Πειραιά. Το θύμα εργαζόταν σε γραφείο τελετών και ο ιδιοκτήτης ανησύχησε γιατί δεν πήγε για δουλειά. Έφερε μαχαιριές σε όλο του το σώμα, κυρίως στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά. Φιμωμένο με μανταλάκια το στόμα του. Σε κατάσταση σοκ με το σκυλάκι της αγκαλιά βρέθηκε μέσα στο σπίτι του εγκλήματος η σύντροφός του. Σήμερα στον εισαγγελέα η 50χρονη από τη Χιλή.


Σοκαριστικό έγκλημα στο Πειραιά. Μια 50χρονη από την Χιλή, στην κυριολεξία κατακρεούργησε τον 79χρονο Έλληνα σύντροφο της και στην συνέχεια του έκλεισε το στόμα, πιάνοντας τα χείλη του με μανταλάκια.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από την κόρη του συνταξιούχου ναυτικού, η οποία ειδοποιήθηκε από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών πως ο πατέρας της, οποίος εργάζεται στο γραφείο, χθες το πρωί δεν είχε εμφανιστεί στη δουλειά του.

Η αποκάλυψη ήταν φρικιαστική. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το πτώμα του άτυχου άνδρα στο μπαλκόνι, σκεπασμένο μ’ ένα σεντόνι. Ο άτυχος συνταξιούχος του ΝΑΤ έφερε μαχαιριές σ’ όλο του το σώμα, ενώ λόγω της μανίας και της δύναμης με την οποία τον χτυπούσε η ίδια του η σύντροφος, η λάμα του μαχαιριού είχε σπάσει στο κορμί του όπου βρέθηκε καρφωμένη, όπως βέβαια βρέθηκε και το μαχαίρι της δολοφονίας.

Μάλιστα το πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως η 50χρονη είχε πιάσει τα χείλη του 79χρονου με μανταλάκια, προκειμένου να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Σε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος, οι αστυνομικοί βρήκαν την 50χρονηαπό την Χιλή σε μια κατάσταση σοκ, να κρατά αγκαλιά το σκυλάκι της και να κοιτά στο κενό.

Όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί τι είχε συμβεί στο διαμέρισμα σφαγείο, αυτή τους απάντησε μονολεκτικά: «τίποτα«. Με απόφαση του Εισαγγελέα, που ειδοποιήθηκε άμεσα για το περιστατικό, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγριος καυγάς που φαίνεται να οδήγησε στο επίσης άγριο έγκλημα, ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη. Εκεί οι γείτονες κάποια στιγμή άρχισαν να ακούν φωνές και στη συνέχεια τον 79χρονο να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια η γυναίκα (που είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν και είχε νοσηλευτεί) αρχικά πέταξεμια γλάστρα στο κεφάλι του 79χρονου με σκοπό να τον ακινητοποιήσει, καθώς ο ίδιος προσπάθησε να βγει στο μπαλκόνι σε μια ύστατη προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια.

Αυτομάτως το μπαλκόνι μετατράπηκε σε σφαγείο, καθώς η 50χρονη σε κατάσταση δολοφονικού αμόκ άρχισε να μαχαιρώνει τον 79χρονο, οποίος ήταν ημίγυμνος. Η 50χρονη με ιδιαίτερη μανία του κατάφερνε τις μαχαιριές, ενώ όταν ο 79χρονος έχασε τις αισθήσεις του, του έπιασε τα χείλη με μανταλάκια και συνέχισε να τον μαχαιρώνει, μέχρι που έσπασε η λάμα του τραπεζομάχαιρου.

Έπειτα από την πράξη της και σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό, σκέπασε το πτώμα του συντρόφου της, μ’ ένα σεντόνι και πήγε στο δωμάτιο της όπου πήρε αγκαλιά το σκυλάκι της και κοιτούσε στο κενό, μέχρι που την βρήκαν οι αστυνομικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ; ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΗΚΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΝΙΣΣΑ……………….

Comments are closed.