Το σεξ την άφησε παράλυτη – Μήνυσε την εταιρεία για το κρεβάτι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μια γυναίκα, η οποία έμεινε παράλυτη καθώς “εκτοξεύτηκε” από το καινούργιο της κρεβάτι στη διάρκεια του σεξ, κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας κατασκευής του ζητώντας αποζημίωση, αναφέρει το BBC.
Η Κλερ Μπάσμπι από το Μέιντενχεντ του Μπέρκσιρ υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη πέφτοντας από το υπέρδιπλο κρεβάτι της την ώρα του σεξ.

Η 46χρονη στράφηκε εναντίον της εταιρείας Berkshire Bed Company καταγγέλλοντας ότι το κρεβάτι «ήταν ελαττωματικό».

Από την πλευρά της η εταιρεία αρνείται κάθε ευθύνη για τον τραυματισμό της πελάτισσάς της.

Ο δικαστής Μπάρι Κότερ, προεδρεύων του Ανώτατου Δικαστηρίου, θα κληθεί να κρίνει αν υπήρχαν ελαττώματα στο κρεβάτι και αν εξαιτίας τους προκλήθηκαν «τα τραγικά τραύματα» της Μπάσμπι.

Η γυναίκα τραυματίστηκε μια εβδομάδα μετά την παραλαβή του νέου κρεβατιού της ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφό της Τζον Μάρσαλ.

 

Μοιραία πτώση από το κρεβάτι
Όπως η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο, κάποια στιγμή που «κούνησε» τα πόδια της υποχώρησε το κρεβάτι, εκείνη έπεσε κάτω και προσγειώθηκε με το κεφάλι.

Η ίδια υποστηρίζει ότι τα δύο υποστρώματα που αποτελούσαν τη βάση του κρεβατιού δεν ήταν δεμένα μεταξύ τους και από την μια πλευρά του κρεβατιού έλειπαν δύο πόδια στήριξης.

Οι δικηγόροι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι το κρεβάτι ήταν σε άριστη κατάσταση όταν παραδόθηκε και ακόμη και αν έλειπαν τα δύο πόδια του δεν θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει την κατάρρευσή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: