Το πρωτοσέλιδο του ΣΚ είναι μόνον η αρχή. Έρχεται και η σειρούλα κι άλλων. Που δεν βίασαν συνειδήσεις αλλά σκότωσαν. Το ένοχο σύστημα έχει ήδη αντιληφθεί ότι ΕΔΩ θα γίνει ο τάφος τους

Κοινοποίηση:
kleftes-psixon

Δύο μόνον κουβεντούλες για το πρωτοσέλιδο του Σαββατοκύριακου, της 1ης Σεπτεμβρίου και καλό μήνα να χουμε εμείς και κακό μήνα τα “λέσια” και τα παρτάλια που μας κυβερνούν.

Σε μια σειρά καταγεγραμμένων αληθινών περιστατικών , βασίζεται το θέμα που αφορά τους νταβάδες των ΜΜΕ που κατεβάζουν τα παντελόνια κι όπου βρουν τον χώνουν. Και όποιος ζητά επίχειρα και αποδείξεις, ας κοπιάσει.

Τώρα όμως είναι η σειρά κι άλλων που παίρνουν γραμμή πίσω από τις αποκαλύψεις. Πιο μεγάλοι και πιο τρανοί. Είναι αυτοί που εξαιτίας της απανθρωπιάς τους, σκότωσαν ανθρώπους. Περιστατικά για τα οποία νιώσαμε θλίψη και οδύνη τον τελευταίο καιρό.

Για τους δολοφόνους, έχουμε ήδη ετοιμάσει “ειδική μεταχείρηση” από τη στιγμή που εκμεταλλεύονται την αδυναμία θεωρούμενων θυμάτων να καταγγείλουν τα γεγονότα στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές λόγω κοινωνικής ντροπής και έκθεσης.

Το ένοχο σύστημα έχει ήδη καταλάβει ότι εις την υπηρεσία φτωχών, αδυνάτων και απροστάτευτων ανθρώπων, ταγμένοι είναι μόνον αυτοί που αγαπάνε τη σημαία και την πατρίδα τους.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Υπάρχει δεξιός ακτιβισμός που δεν είναι κατ’ ανάγκην μπογιές, μπόγιες και ντου στα “τρελάδικα”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: