Το περίμεναν το τροχαίο στον Καραβόμυλο – Δείτε το βίντεο με τους αυτόπτες μάρτυρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
vlcsnap-2019-08-09-14h19m20s771

Θρηνεί η τοπική κοινωνία του Καραβόμυλου αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα για τον τραγικό χαμό του 14χρονου Μάριου, χθες το βράδυ, στο δρόμο Αχινός-Καραβόμυλος, ακριβώς πάνω από την παλαιά εθνική οδό Λαμίας-Βόλου.

Τα παιδιά είχαν βγει για βόλτα με τα ποδήλατα τους στο χωριό, όταν ξαφνικά ο 44χρονος οδηγός αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, έπεσε πάνω τους.

Ενώ αρχικά έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο.

Το ένα από τα δίδυμα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας, όπου εργάζεται ως γιατρός ο πατέρας του.

Δυστυχώς όμως παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, ο 14χρονος, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του. Ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί ο δίδυμος αδερφός του άτυχου 14χρονου και ο φίλος τους, που επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του άτυχου αγοριού βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε άμεσα, ενώ εκείνη την ώρα εφημέρευε στο Νοσοκομείο Λαμίας και η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι μικροβιολόγος.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Στυλίδας, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα πολύ επικίνδυνο δρόμο, αφού στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός, αλλά ούτε και πεζοδρόμια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μετατρέποντας το δρόμο κυριολεκτικά σε «σφαγείο».

Πηγή:tvstar.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: