Το παράκανε: Θεαματικές γονυκλισίες μπροστά στην κάμερα από τη γυναίκα του πρωθυπουργού. Λίγο, θρησκεία, λίγο κολεξιόν και μπόλικη διαφήμιση για την κοπτοραπτική της η Μαρέβα στην Πάτμο

Κοινοποίηση:
mareva-patmos

Διαβάζουμε  από συστημικό σαιτ: Μετά από μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, όπου ο σύζυγός της Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέχτηκε Πρωθυπουργός της Ελλάδας, η Μαρέβα Μητσοτάκη ξέκλεψε λίγο χρόνο και ταξίδεψε μέχρι την Πάτμο για την Αγία Παρασκευή, ανήμερα της εορτής, που είναι σήμερα.

Τις τελευταίες ώρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη βρίσκεται στην πανέμορφη Πάτμο μαζί με τη συνεργάτιδά της στον οίκο Zeus and Dione, Μιμίκα Κολοτούρα. Οι δυο γυναίκες έκαναν βόλτα στην παραλία, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, καθώς σήμερα γιορτάζει η προστάτιδα των ματιών. Η Μαρέβα και η Μιμίκα προσκύνησαν την εικόνα της Αγίας και άναψαν κεράκι στην εκκλησία.

Ένα μόνον ερώτημα: Γιατί απαραιτήτως η εκπλήρωση μιας θρησκευτικής επίσκεψης, πρέπει να γίνει πρώτη είδηση για την κυρία Μαρέβα; Τόσο ανάγκη έχει η ίδια τη δημοσιότητα; Και ποιος ο λόγος η ίδια ή το περιβάλλον της να ενημερώνουν φωτογράφους για να τραβήξουν φωτογραφίες πάνω από την εικόνα της Αγίας Παρασκευής;

“Δένει” το ντεκόρ με τα συνολάκια που φτιάχνει η κυρία Γκραμπόφσκι για το μισό υπουργικό και τις συζύγους;

Λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει. Ξέρουμε ότι στην οικογένεια  τον πρώτο λόγο έχει η ίδια, αλλά ας μετριαστούν τα φαινόμενα ασυδοσίας και αλαζονείας.

Όχι άλλη νέα Μπετυ. Η κυρία Γκραμπόφσκι είναι ιδιώτης κι όχι πολιτικό πρόσωπο.

mareva-patmos2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΈΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ Ο /Η ΚΆΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΑΊΖΕΙ ΘΈΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΊΝΗΤΡΟ ΚΑΛΟΠΈΡΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΧΡΉΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ Μ@@@@@Σ!!!!!

  2. Η στεφανωμένη να λες όχι η γυναίκα του πρωθυπουργού? Η στεφανωμένη που ζούσε σε διάσταση με τον στεφανωμένο και όταν κατάλαβε ότι το μόμολο θα γινόταν άρχοντας, τον ξανά πλησίασε για το μπαγιόκο.

  3. Η εβραϊκής καταγωγής προσκυνάει σε εκκλησία. Κάτι σαν τον Τσίπρα στο Άγιον Όρος.
    Οι μασόνοι κυβερνούν αυτή την στιγμή και πολλά χρόνια πριν την Ελλάδα.
    Μόνο το χέρι του Θεού μπορεί να μας σώσε με έναν παγκόσμιο ο οποίος είναι κοντά.
    Οι Γέροντες θα επαληθευτούν σε όλα.

  4. Ο/Η Γονυπετής από αύριο στη ΔΕΗ οι μπατίρηδες για τα μπιλιετάκια λέει:

    Σέβομαι απόλυτα το παπαδαριό και την εκκλησία που καταφέρνουν εν έτη 2019 να πουλάνε τα παραμύθια της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (βυζάντιο), όπως φυσικά σέβομαι και τις άλλες εμπορικές θρησκείες (ισλάμ, ινδουισμός, βουδισμός κτλ.) που πουλάνε κι αυτές άριστα το προϊόν τους.

    Και φυσικά το φωτογραφικό ενσταντανέ απλά αποδεικνύει πως όλες οι εξουσίες, οικονομική, πολιτική, δικαστική, θρησκευτική πάνε χέρι-χέρι με ένα και μόνο σκοπό: τα εκατομμύρια των φτωχομπινέδων να είναι αύριο λίγο ακόμα φτωχότεροι. Αμήν.

  5. εχει συνηθησει να κανει.γονυκλισιες απο τα τσιμπουκια μην τη λυπαστε

  6. Όταν δεν πάνε στην εκκλησία γιατί δεν πάνε, όταν πάνε γιατί πάνε . . . . εντάξει είπαμε όλα έχουν και ένα μέτρο.

  7. kαλα εκανε και προσκυνησε ..Παρτε το χαμπσρι.Τελος οι κατσαπλιαδες

    1. Aυτά τα πράγματα γίνονται ιδιωτικά και όχι να να μας ακολουθεί η κάμερα από πίσω, Όταν βλέπεις και τα κάνουν με τόση προβολή τότε σίγουρα κάτι άλλο κρύβεται.

      1. οι καμερες τους ακολουθουν για να κανουν ρεπορτάζ καποιοι και να τα περνουν.ξυπνα

        1. Εσυ ξυπνα. που ηξερε η καμερα που θα παει η εν λογω κυρια και την ακολουθησε. Αν ηθελε μια χαρα θα πηγαινε ιδιωτικα και δεν θα επαιρνε κανεις χαμπαρι. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ…Α ΕΙΝΑΙ. Μας ριχνουν σταχτη στα ματια.

Comments are closed.