Το ομαδικό σeξ της παίκτριας ριάλιτι και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Κοινοποίηση:
5b68763675d29

Ήταν από τις πιο καυτές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από Ελληνικό ριάλιτι. Και δεν σας μιλάω για παλιά αλλά πρόσφατα. Η κοπέλα το δουλεύει καλά το εργαλείο και δεν έχει κανένα πρόβλημα γι’ αυτό. Τουναντίον.

Πριν μερικούς μήνες λοιπόν βρέθηκε σε ομαδική ερωτική περίπτυξη με δύο «φουσκωτούς» τύπους των δυτικών προαστίων (ο ένας επιχειρηματίας της περιοχής) και το απόλαυσε ιδιαίτερα…

Δεν το έμαθα, το είδα μιας και το καυτό βιντεάκι αλλά και οι φωτογραφίες κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό εδώ και μια εβδομάδα.

Η παίκτρια ριάλιτι είναι έξαλλη με το γεγονός μιας και θεωρεί πως ο ένας από τους δύο «φουσκωτούς» διέρρευσε το καυτό υλικό για να την εκδικηθεί. Μα για ποιο λόγο θα αναρωτηθεί κάποιος.

Ο ένας από τους δύο άντρες (όχι ο επιχειρηματίας ο άλλος) μετά την ομαδική συνέρευση ήθελε σχέση μαζί της! Και της έταζε λαγούς με πετραχήλια. Εκείνη όμως του ξεκαθαρίσε πως δεν θέλει έρωτες και αγάπες γιατί θέλει να ασχοληθεί με την προώθηση της καριέρα της. Και στη συνέχεια το βιντεάκι αλλά και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο της Αθήνας.

wifinews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το ειπε ρε πιδια.τουναντιον αρα ειναι η τουνη

  2. Επειδη εμεις ειμαστε κουτσομποληδες δεν ειναι σωστο να γραφετε κατι ετσι χωρις ονοματα.. πεστε βρε παιδια ποια ειναι?? ποια ειναι?? χαχαχαχα

Comments are closed.