Το μήνυμα πατριώτη αναγνώστη του makeleio.gr από την ΚΩ! Οι πέντε φωτογραφίες που μας βάζουν σε σκέψη! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Διαβάστε το μήνυμα αναγνώστη του του makeleio.gr από την ΚΩ

Είμαι κάτοικος Κω και από το σπίτι μου βλέπω τα παράλια της Τουρκίας. Τα φώτα που φαίνονται στις φωτογραφίες που σας στέλνω, βρίσκονται στην τοποθεσία Καρατοπράκ στα παραλία της Τουρκίας δίπλα στην Αλικαρνασσό (bodrum) απέναντι από την Κω. Η περιοχή είναι καθαρά τουριστική και κατά τη χειμερινή περίοδο υπάρχει ελάχιστος φωτισμός. Απόψε είναι φωτισμένη όπως το καλοκαίρι.
Επειδή θεωρώ ότι είναι παράξενο σας τις στέλνω για ενημέρωση σας, δεδομένου ότι από αυτά που μαθαίνουμε ο Ερντογάν στέλνει λαθρομετανάστες στα παραλία προκειμένου να περάσουν στα ελληνικά νησιά .
Επίσης θέλω να σας μεταφέρω την ανησυχία των κατοίκων του νησιού λόγω των τελευταίων γεγονότων διότι χθες τα μεσάνυχτα γύρω στις 12 είχαμε πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την ευρύτερη περιοχή σε πολύ χαμηλό ύψος γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί.
Σας μεταφέρω την ανησυχία μου και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες και για την ενημέρωση ίσως των αρμοδίων φορέων ώστε αν πραγματικά συμβαίνει κάτι να μην μας λένε ότι δεν το γνώριζαν.
Με εκτίμηση
Ένας αναγνώστης σας που ανησυχεί και αγαπά την πατρίδα του.

kos1

kos2

kos3

kos4

kos5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. o τουρκος θα μπουκαρει στο καστελοριζο ΑΥΤΟ τον ενοχλει και μονο.
    Ο εβρος ειναι αντιπερισπασμος

  2. Υγρασία είναι Στέφανε.Ήμουν στην Κως στα ΕΤΕΘ.Πάρα πολύ συχνά δημιουργούνται τέτοια στρώματα ομίχλης που δυσκολεύουν την όραση.Πόσο μάλλον όταν περνάνε αεροσκάφη.Δεν είναι λοιπόν κάτι που εκπέμπει SOS οι φωτογραφίες του φίλου και αναγνωστη.Άλλα είναι τα προβλήματα της Κως.Οι αποβασεις λαθραίων στο φαρμακονησι η διεκδίκηση θαλάσσιων ζωνών από τους Τούρκους κτλ.

Comments are closed.