Το μήνυμα γεμάτο νόημα, του Γ. Σαββίδη για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
savvidis04

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες προπορεύονται στην βαθμολογία της Super League 1, μια και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή με 60 πόντους, δύο περισσότερους από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ντέρμπι που έπεται αποκτά τον χαρακτήρα… τελικού, τουλάχιστον για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (23/2), η Τούμπα θα «υποδεχθεί» το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, της προτελευταίας… στροφής της κανονικής διάρκειας και το διακύβευμα είναι μεγάλο, καθώς αυτός που θα βγει νικητής από τον αγωνιστικό χώρο θα τελειώσει, όπως όλα δείχνουν, στην πρώτη θέση πριν τα play offs.

 

Στον ΠΑΟΚ, τα πάντα κινούνται γύρω από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που φάνηκε και από το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram. Βέβαια, αυτό δεν είναι το μοναδικό, μια και ακολούθησε το πρόμο του ντέρμπι, αλλά και βίντεο από την «ασπρόμαυρη» εξέδρα στην Τούμπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για μα μη γινει τιποτα την Κυριακη με τους χαμουτζηδες αρκει να ισχυσουν οι νομοι..1ον ο εκπτωτος-υποδικος προεδρος της ομαδουλας με τα στημενα να μην πατησει το ποδι του στη Τουμπα, 2ον ο αδυνατουλης ‘τιγκα στη χοληστερινη΄ πορτιερης της τρουμπας του πειραια να κατσει σε κανα γυραδικο για να καταπιει τον πονο του απ’το τριμπαλο που θα φαει και 3ον ο γεροξεκουτης ‘επιστημονας΄ της λαμογιας μπαρμπα σαββας να παει για κανα τσεκ απ πριν το ματς για μη μας μεινει στα χερια απ’το παρτυ που ετοιμαζουμε στην ομαδουλα του την Κυριακη….

  2. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΗΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΗΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ [ΜΠΑΜΠΑΚΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑ ] ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΟΥΓΚΤΖΗΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΝΩΟΥΣΕ ΕΑΝ ΕΣΠΑΖΑΝ ΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ Η ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ? ΡΩΤΑΩ

Comments are closed.