Το κόλπο γκρόσο του Σαββίδη για να εγκλωβίσει τον Μητσοτάκη! Τι θα συμβεί το Σάββατο στην Πυλαία;

Κοινοποίηση:
sabbidis_

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έστελνε επιστολές σε όλους τους βουλευτές ώστε να μην ψηφίσουν την νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, στον ΠΑΟΚ έστελναν… προσκλήσεις.

Ειδικότερα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, προσκάλεσε όλους τους βουλευτές οι οποίοι εκλέγονται στην Α’ και στη Β’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, ανεξαρτήτως κόμματος, να προσέλθουν το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό της Πυλαίας, για μία ανοιχτή συζήτηση.

Στο κάλεσμα του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει ότι «η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη και επιβεβλημένη», διότι «ο σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των βουλευτών σχετικά με τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και των μεθοδεύσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Θα πάνε νεοδημοκράτες;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Τελικά ρε παιδια ποιος είναι πρωθυπουργός σε αυτήν την χώρα. Ο Μητσοτάκης ο σαβιδης η ο μαρινακης. Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Κοτα έκατσε ο κουλής αν πεσει ο παοκ πέφτει και η κυβέρνηση. Είναι απλά τα πράγματα. Από την άλλη μερια αν δεν κάνει τα χατίρια του μαρινακη πάλι πέφτει η κυβέρνηση. Μπρως γκρεμός και πίσω ρέμα. Ο Μητσοτάκης έχει μια καφτη πατάτα στα χέρια της. Που λέγεται παοκ και Ολυμπιακός. Που με απλά λόγια σημαίνει χιλιαδες ψήφους γία να μηνα πω εκατομμύρια. Αλλα ρε συ για τον παοκ και τον Ολυμπιακό κάνατε τηλ Ελλάδα άνω κάτω. Για το μακεδονικο και το Αιγαίο κότες κατσατε .ξεφτίλες γιαυτό θα μπουν η τουρκη και η σκοπιανη και θα σας πάρουν και τα σοβρακα. Και εσυς θα φωνάζετε ακόμα παοκ και Ολυμπιακός μπράβο μ@@@κες

    1. Μα και βέβαια, αυτά τα ανθελληνικά κοπρόσκυλα κάνουν κουμάντο.
      Καρφί δεν τους καίγεται για την πατρίδα, μόνο η μπαλομ@λακία που τους δέρνει.

    2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  2. Σιγά μην πάνε.Κρύφτηκαν όλοι σαν τις κότες μη χάσουν το 8χίλιαρο.Του Μαρινάκη μόνο του γυαλίζουν τα παπούτσια.

  3. Δηλαδή τους πληρώνουμε για να ασχολούνται με το πετσί? Ρε τι βλακείες είναι αυτές.. σταματά το γαμημένο 2 χρόνια να δεις πως στρώνουν.. Αλλά είπαμε σε τριτοκοσμικές χώρες δώσε στον λαό ποδόσφαιρο και ίντριγκες.. δες χούντα, αλλά όλοι Παναγιές.. Γιατί έπεφτε σφαλιάρα. Μετά απορούν γιατί ο απλός λαός μιλάει για τα χρόνια της χούντας.. Αφού βλέπει ότι μας καταστρέφουν τα νήπια που κυνηγήθηκαν από την χούντα, όπως ισχυρίζονται.. οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι είναι πρώην αντιχουντικοι ήρωες που πολεμούσαν την χούντα εις Παρισιους.. Μετά ήρθαν και τα έκανα όλα ΣΚΑΤΑ

  4. όποιος συγχέει ελληνική ισορία με αθλητικά σωματεία είναι το λιγότερο ηλίθιος

  5. Μια ανυποστατη καραμελα…μια ευηχη εφευρεση στα αυτια με τους αντιστοιχους οπαδικους υποδοχεις…το πρωταθλημα των πρεσπων…ενα τεραστιο πανο καθε αγωνιστικη στο γηπεδο γι την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας…στα μεγαφωνα μετα το περας ηχουσε το απαγορευμενο τοτε… Μακεδονία Ξακουστη….στις πορειες πρωτοστατουσαν εκτος απο πατριωτικους συλλογους χριστινικες ενωσεις και οργανωμενοι οπαδοι…τι αλλο επρεπε να γινει..ειναι δηλαδη οι ομαδες τα θςσμικα οργανα που θα ακυρωσουν μια πολιτικη και εθνικη συμφωνια…φτανει με τις χαζομαρες…ο ΣΥΡΙΖΑ την ψηφισε και το ιδιο θα εκανε και η ΝΔ…με καλυτερους ορους ισως…βγαλτε καθε ειδους παρωπηδες και αναρωτηθειτε…τι αξιζει να ειστε περισσοτερο οπαδοι η Πολιτες…

  6. ΤΙΜΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο……..ΣΑΒΒΙΔΗΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ! ΑΝΤΕ ΨΑΧΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ! ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ.

    1. Εμείς και στο δρόμο βγήκαμε και αντιδράσαμε και ρίξαμε και τον Τσίπρα, δες τα ποσοστά του στη Β.Ελλάδα.
      Εσείς, τα 5 εκατομμύρια του κράτους των Αθηνών, πουλήσατε τη Μακεδονία μας και εμάς μαζί.

    2. Τότε λέγανε οι Αθηναίοι ότι ο ιvan χρηματοδότούσε τα συλλυπητήρια με λεφτά από την Ρωσία!!!!
      Το θυμάσαι ρε κοπριά ή το ξέχασες? Έφτασαν σε σημείο να απελάσουν και δύο Ρώσσους της πρεσβείας αν θυμάσαι.
      Τώρα άλλαξε η καραμέλα και λέτε ότι δεν έκανε τίποτα.
      Σα δε ντρεπόσαστε λέω εγώ….
      Πιόνια του βαρόνου.Αβουλα ανθρωπάκια

  7. Τράβα Βραζιλία τώρα να στρώσεις και κει έδαφος για τον ξανθό…λαμόγιο με το πρωσοπο του ” Ρομπέν των Δασων” απέκτησες φήμη στο Ελλαδισταν των πολιτικών απατεώνων..λαμόγια όλοι είστε και οι μεν και δε και οι βόρειοι και οι νότιοι …

  8. ο μεγαλος Ιβαν, ο μονος καθαρος επιχειρηματιας που εκανε το λαθος να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο απεναντι στα λαμογια των αθηνων πρεπει να το παει μεχρι τερμα…τα μουλικα της χαβουζας πιστευουν πως και οταν δεν το αξιζουν οπως συμβαινει τα τελευταια 3 χρονια θα πρεπει με το ετσι θελω να παιρνουν τα πρωταθληματα…απο την δεκαετια του 70 η ιδια τακτικη τους ο μεγαλος ΠΑΟΚ που αξιζε να παιρνει το ενα πρωταθλημα μετα το αλλο τον αφησαν παλι να πανηγυρίσει μια φορα και μετα σαν μωρες παρθενες αυτοδιαφημιζονται για τις ομαδαρες τους με τους υποτιθεμενους αμετρητους τιτλους…ποτε δεν εγινε το αναποδο..μια ομαδα δηλαδη εκτος αθηνων να πανηγυρίσει πρωταθλημα με νταβατζιδικο τροπο…το χειροτερο απόλα ειναι τα ουγκανα οι οπαδοι τους που βλεπουν να παιρνουν τιτλουε στα χαρτια και στα δικαστηρια και αυτοι πανηγυρίζουν σαν τρελοι…μιλαμε για οντα ιδιεταιρης χαμηλης νοημοσυνης…ειδικα οι ολυμπιακοι γουσταρουν να χαιρονται με τα στημενα..αν ποτε-που δεν θα γινει- παρουν κανα καθαρο θα τους κακοφανει…το μεγαλυτερο κινημα στην Ελλαδα, οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ξερουν τι πρεπει να κανουν και θα το κανουν…η Μακεδονια ξεπουληθηκε και με τσιπρα και με κουλη, δεν θα μπορουν να κυκλοφορουν στην Θεσσαλονικη καποιοι που γλυφουν τους Παοκτσηδες για ενα ψηφαλακι…η Μακεδονια βραζει για πολλα πραγματα, η αδικια εναντι του ΠΑΟΚ θα ειναι η αρχη του τελους….

  9. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΣΣΣΣ
    ΜΠΕΕΕΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ……ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΛΕΜΕ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΗΗΗΗΗ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ………..

  10. Που φτάσαμε ρε πούστη, να αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία πως ο Σαββίδης αγόρασε τουλάχιστον άλλη μία ομάδα, και αυτός να καλεί σε αντάρτικο εκλεγμένους βουλευτές να ρίξουν τη κυβέρνηση…. Για τον ΜΠΑΟΥΚ….

    Πραγματικά ο Μαρινάκης πρέπει να τελειώνει αυτή τη σκευωρία. Ας πάει στο CAS κατευθείαν. Πάμε με τα στοιχεία μας σε ΟΥΕΦΑ και CAS και λέμε η κυβέρνηση πάει να τους ξεπλύνει επειδή τους έχει στο payroll ο Ιβάν. Θα γίνει ένα γκρέξιτ να τελειώνουμε, αλλά ο ΠΑΟΚ θα διαλυθεί ως ΑΦΜ.

    1. Τι έγινε ρε μεγάλε τα έκανε πάνω του και άλλαξε το νόμο ο Κούλης;

    2. ρε λακαμα βγηκε καμια αποφαση απο κανενα δικαστηριο ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

      1. Η ΕΕΑ είνα δικαστήριο με καθηγητές νομικής και διακεκριμένους νομικούς να τη στελεχώνουν αμόρφωτο γίδι. Τα στοιχεία που έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αυθεντικά και γνήσια. Και όποιος έχει πάνω από 80 δείκτη νοημοσύνης (άρα εσύ και τα υπόλοιπα ΟΡΚ του ΠΑΟΚ αποκλείεστε) βλέπει τη ξεκάθαρη αγορά της Ξάνθης. Τις μαλακίες που λέτε μόνο εσείς οι ΠΑΟΚτζήδες τις πιστεύετε, κανείς άλλος στην Ελλάδα.

        1. Αν ήταν μορφωμένοι και τίμιοι θα δεχόταν στοιχεία από τον ολυμπιακό με υποδικο πρόεδρο;

          1. Γιατί από πότε απαγορεύεται σε υπόδικους να κάνουν καταγγελίες; Δηλαδή αν εγώ σε μηνύσω για κάτι και περιμένουμε να γίνει η δίκη, εσένα θα μπορούν και να σε ληστέψουν στο μεσοδιάστημα και θα σου απαγορεύεται να κάνεις καταγγελία γιατί είσαι υπόδικος;

            Δεν είσαι υπόδικος, μυαλοφυγόδικος είσαι. Τράβα φάε καμιά μπουγάτσα εκεί πέρα.

      1. Εντελώς βλήμα, δεν βλέπει ότι η ομάδα της καρδιάς μας έχει γίνει πλυντήριο, πουλάει όλα τα ψοφίμια που αγοράζει την επόμενη χρονιά με εξωφρενικό κέρδος με πλασματικό κέρδος, χωρίς τα ψοφίμια να έχουν καλή σαιζόν

    3. Ρε καραγκιόζη, θα μιλήσεις εσύ και η ομαδούλα σου για διαφθορά και τιμωρίες; Εδώ και 20+ χρόνια βιάζεις το Ελληνικό “ποδόσφαιρο” (Ο Θεός να το κάνει) και είχες την παράγκα με ομάδες που ουσιαστικά άνηκαν στον βόθρο που λέγεται οσφπ. Αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να πέσει, ο οσφπ πρέπει να διαλυθεί και να μην του επιτραπεί να ξαναυπάρξει ΠΟΤΕ. Η ομάδα σου είναι το κράτος και παντού έχει τις άκρες της. Δεν μας ενδιαφέρει τι έχει η εεα και πόσο μάλλον όταν ο κατηγορητής είναι ο απόγονος του 6ου στόλου. Στα δικαστήρια θα πάμε και θα χάσεις. Προσπάθηστε όσο θέλετε να τελειώσετε τον ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα μόνο στα δικαστήρια πλέον κρίνονται τα πρωταθλήματα. Αυτό δείχνει την νοημοσύνη σε όλη την χώρα πλέον, και όχι μόνο στον βορρά, ΟΡΚ του ΝΟΤΟΥ.

Comments are closed.