Το κοινωνικό πρόσωπο του Πασχαλάκη! Mπράβο ρε Αλέξανδρε! (φωτο)

Κοινοποίηση:
2020988

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς δώρισε την φανέλα του στο «Charity Idols».

Σε μία ξεχωριστή κίνηση προέβη ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, καθώς δώρισε τη φανέλα του «Charity Idols», προκειμένου αυτή να δοθεί σε δημοπρασία, έτσι ώστε να στηρίξει την εννιάχρονη Ουρανίας Κωστελίδου, για την αγορά τεχνητού μέλους.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Charity Idols σημειώνει ότι: “Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους υπερ της εννιάχρονης Ουρανίας Κωστελιδου, και προσφέρει την φανέλα από τον αγώνα με την Εσθονία για το Nations League. Η μικρή σε τροχαίο τον Ιούλιο του 18 στην Άνω Ποταμια Κιλκίς, υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού και έχασε και την μητέρα της”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση στα Social Media:


View this post on Instagram

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους υπερ της εννιάχρονης Ουρανίας Κωστελιδου, και προσφέρει την φανέλα από τον αγώνα με την Εσθονία για το Nations League. Η μικρή σε τροχαίο τον Ιούλιο του 18 στην Άνω Ποταμια Κιλκίς, υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού και έχασε και την μητέρα της. Τώρα σε δημοπρασία, στο www.charityidols.gr “Solidarity 4 Ever” #alexandrospaschalakis #paschalakis #ethnikiellados #charityidols #solidarity4ever #happycharity #helpourania

A post shared by @ charityidols on

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. καταξοδεύτηκε….εδωσε μιά φανέλα κ θα τον κάνουμε κ ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ….
    εσύ ελενα ….αντε βάψε τα νύχια σου εβγαλες κ γλώσσα …

  2. Τοσα λεφτά βγάζει ο βουλγαρος…δεν μπορούσε να δώσει κ 2-3 χιλιάρικα;;;

    1. Εσυ ρε “Ελληναρα ανορφωτε”,πως ξερεις αν και τι εχει προσφερει??….Αντε ρε στη μαμα και στο μπαμπα μηπως σου δωσουν κανενα χαρτζιλικι “ΝΟΥΜΕΡΟ” που θελεις και μα σχολιασεις “τρομαρα σου”!

Comments are closed.