Το καυτό δίδυμο του Σεπτέμβρη στην Μύκονο – Κόλασαν την Ψαρρού με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
roumanes_mykonos-768x563

Μπορεί ημερολογιακά να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Φθινοπώρου, αλλά στην Μύκονο το καλοκαίρι καλά κρατεί. Και αν κρίνουμε από την προσέλευση αιθέριων υπάρξεων από κάθε γωνιά του πλανήτη στην Ψαρρού, μάλλον θα αργήσει να χειμωνιάσει…

Ανάμεσα, λοιπόν, στους επισκέπτες της κοσμικής παραλίας ήταν και δύο Ρουμάνες, οι οποίες ζεστάθηκαν παρά πολύ ή και μπορεί να χάρηκαν που βρέθηκαν στην διάσημη πλαζ και τα πέταξαν όλα έξω!

Φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι έστρεψαν τα βλέμματα των ανδρών και την κάμερα του Mykonos Live TV στους ακάλυπτους γλουτούς τους! Η καυτή παρουσία των δύο κοριτσιών προκάλεσε ντελίριο με τα σχόλια από τον ανδρικό πληθυσμό να πηγαίνουν σύννεφο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. κωλα-σμένες ρουμάνες ή κωλα-σμένες ρουμούνες;

  2. Πλακα πλακα ενα τετοιο να το ειχες ολη νυχτα διπλα σου το φανταζεσαι??

  3. το “εμπαινα ανετα” γραφεται…”ΕΒ1 ανετα”…:)

  4. βιζιτουδες στην Ψαρου. Ρε παιδια γραψτε πολιτικες ειδησεις. Μην μας δειχνεται κωλους. Δοξασει ο θεος το ιντερνετ ειναι γεματο απο αυτους και πολυ καλυτερους. Ειναι γνωστο οτι πολλες στην Ψαρου ξεβρακωνονται και ψαχνουν κανενα πλουσιο Αραβα για βιζιτες, διαφορετικα γιατι να δειχνουν τον πωπο τους. Ψαχνουνε για πλουσιους πεσωγλεντιδες. Βγαλτε τα απλυτα των πολιτικων στην φορα. Για αυτο σας διαβαζουμε.

    1. Τασούλη αν σε πειράζουν αυτού του είδους οι ειδήσεις τότε γιατι μπαίνεις στο άρθρο ; Μήπως σου ξύνισε καμία. Εμένα πάντως όχι , είναι τρελά μωρά και έμπαινα άνετα…. Αστα για εμάς τους μερακλήδες αυτά και εσύ ασχολήσου με τις μασωνικές μαριονέτες της πολιτικής σκηνής.

      1. Δηλαδη εισαι μερακλης επειδn μπανιζεις κωλους. Εγω σε κανω για μπανιστηρτζη, πεινασμενο. Στα Ισπανικα λεγεται punetero.

  5. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ή ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ Μ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΦΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΕΣ!

Comments are closed.