Το ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που έγινε το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο! Ο άνθρωπος που έκλεψε και κυκλοφόρησε το αισθησιακό βίντεο της Πάμελα… δεν έβγαλε ούτε ένα δολάριο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pamela-anderson-500

 Ήταν το 1995 όταν το ερωτικό βίντεο που θα αποδεικνυόταν η μεγαλύτερη διαδικτυακή επιτυχία όσον αφορά στο ενδιαφέρον των χρηστών και τα downloads γυρίστηκε με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι με εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Και το όνομα αυτών, Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι.

Εκείνη, βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της, έχοντας συμπληρώσει τρεις σεζόν ως «καυτή» ναυαγοσώστρια στο Baywatch, ενώ η φήμη του Τόμι ήταν κι αυτή τεράστια ως μέλος των Motley Crue. Όπως αποδείχτηκε, τα ντραμς δεν ήταν το μόνο του ταλέντο.

Ο ίδιος έχτισε έναν μύθο γύρω από το όνομά του με την ταμπέλα του greek lover να τον ακολουθεί παντού. Είχε, άλλωστε, καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι του τη γυναίκα που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ανδρική φαντασίωση της δεκαετίας εκείνης, ως juicy ξανθιά με πλούσιο μπούστο και… πολύ γυμνό σε εμφανίσεις και εξώφυλλα.

Μπορεί η Πάμελα να παντρεύτηκε τον Λι γνωρίζοντας τον μόλις 96 (!) ώρες, ωστόσο φρόντισε να μην αφήσει παραπονεμένα τα αρσενικά που την είχαν στην κορυφή των προτιμήσεών τους.

Το ερωτικό βίντεο που έγινε το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο (Pics)

Λίγο μετά τον γάμο τους που έλαβε χώρα σε παραλία του Μεξικό με τους δυο τους να φορούν μόνο τα μαγιό τους, αποφάσισαν να καταγράψουν τις ερωτικές τους περιπέτειες. Ο μήνας του μέλιτος στη λίμνη Μιντ στη Νεβάδα αποδείχθηκε ιδιαιτέρως ερωτικός για τους ίδιους αφού επιδόθηκαν σε hαrdcore περιπτύξεις, που έμελλε να κάνουν τα ονόματά τους ξανά πρωτοσέλιδο!

Υπάρχει άραγε κανείς που δεν έχει δει το περίφημο ρoζ βίντεο της Πάμελα; Μάλλον όχι. Οι περισσότεροι θυμούνται ακόμα και τη διάρκειά του: 54 λεπτά.

Σε αντίθεση με ό,τι ήλπιζαν οι περισσότεροι, δε μιλάμε για ολόκληρη ταινία ερωτικού περιεχομένου, μα για ένα βίντεο κατά του οποίου την περισσότερη διάρκεια βλέπουμε ένα ζευγάρι απλά να ζει… σαν φρεσκοπαντρεμένο και την Πάμελα να λέει το «ναι» και στην αγαπημένη της μαριχουάνα. Ωστόσο, τα τέσσερα περίπου λεπτά σκληρής σεξουαλικής δραστηριότητας το έκαναν ανάρπαστο.

Το γεγονός ότι έπεσε στα λάθος χέρια, συνέβαλλε πολύ στον χωρισμό και το διαζύγιο Πάμελα – Τόμι Λι, καθώς αργότερα οι δυο τους παραδέχτηκαν πως η διαρροή του συγκεκριμένου υλικού προκάλεσε τεράστια προβλήματα στη σχέση τους. Έτσι, το τέλος δεν άργησε να έρθει, με την Καναδή ηθοποιό να παραδέχεται σε συνέντευξή της το 2007, πως εξακολουθούσε να κάνει συχνά sex με τον Λι ακόμα και μετά το διαζύγιό τους.

Το ερωτικό βίντεο που έγινε το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο (Pics)

Ο Λι, βλέπεις, είχε τον τρόπο του.

Ποιος έκλεψε το βίντεο;

Όλα ξεκίνησαν όταν Πάμελα και Τόμι ανέθεσαν σε κάποιο ηλεκτρολόγο ονόματι Ραντ Γκοτιέ να εγκαταστήσει το σύστημα φωτισμού στο νέο σπίτι που έχτιζαν. Για κακή τύχη και των δυο τους, ο Λι μη έχοντας μείνει ευχαριστημένος από τη δουλειά του ηλεκτρολόγου, αρνήθηκε να του καταβάλλει το ποσό των 20.000 δολαρίων που του χρωστούσε για τον εξοπλισμό και την εργασία του. Και δεν έμεινε εκεί.

Σύμφωνα με τον Γκοτιέ, ο σύζυγος της Πάμελα δεν δίστασε να τον απειλήσει ακόμα και με καραμπίνα για να εγκαταλείψει τον χώρο του σπιτιού του, όταν εκείνος επέστρεψε για να πάρει κάποια από τα εργαλεία που είχε αφήσει πίσω. Τα χρωστούμενα δεν δόθηκαν ποτέ. Ο υπάλληλος ήταν εξαγριωμένος.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να εκδικηθεί το ζευγάρι για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν περίμενε να φτάσει στα χέρια του ο πολυτιμότερος «θησαυρός» των δυο τους, όταν εκείνος αποφάσιζε να… τους ληστέψει. Ήθελε να βγάλει τουλάχιστον τα σπασμένα.

Το ερωτικό βίντεο που έγινε το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο (Pics)

Στο στόχαστρο μπαίνει ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο που το ζευγάρι έκρυβε στο γκαράζ του σπιτιού του. Ο Γκοτιέ γνώριζε πως εκεί φυλούσαν πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης χρηματικής –και όχι μόνο, όπως αποδείχτηκε- αξίας. Το βάρος του; 220 κιλά. Ο ίδιος είχε αποφασίσει να το κάνει δικό του.

Εισβολή στο σπίτι Πάμελα – Τόμι Λι

Στις 26 Οκτωβρίου του 1995, εισβάλλει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού χωρίς να γίνει αντιληπτός, έχοντας κουκουλωθεί με μια λευκή φλοκάτη –επιλεγμένη ώστε να είναι στο χρώμα του σκύλου της Πάμελα (!)-, μπερδεύοντας τις κάμερες ασφαλείας.

Φτάνει στο γκαράζ καμουφλαρισμένος, και με ένα καρότσι σηκώνει και κουβαλά το χρηματοκιβώτιο μέχρι το αυτοκίνητό του. Για πολλούς, θα ήταν αδύνατο να έχει δράσει μόνος του, ωστόσο ο ίδιος δεν δέχτηκε ποτέ πως είχε συνεργό, αρνούμενος να δώσει κάποιο όνομα στις Αρχές.

Το χρηματοκιβώτιο ήταν πλέον δικό του. Τίποτα, όμως, δεν τον είχε προϊδεάσει για το ανεκτίμητης αξίας υλικό που θα έκρυβε στο εσωτερικό του. Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι, μαζί με όλα τα άλλα αντικείμενα αξίας, είχαν κρύψει σ’ αυτό και το ρoζ βίντεό τους! Δεν ήταν παρά μια μικρή κασέτα…

Μια κασέτα που ο πρώην υπάλληλος του ζευγαριού εντόπισε ανάμεσα στα χρυσά ρολόγια, τα πανάκριβα μανικετόκουμπα και τον διαμαντένιο σταυρό που εύκολα έκλεψε. Δεν άργησε να ανακαλύψει το περιεχόμενό της. Και αμέσως κατάλαβε πόσα εκατομμύρια παίζονταν…

Το ερωτικό βίντεο που έγινε το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο (Pics)

Για κακή τύχη των πρωταγωνιστών του βίντεο, ο ηλεκτρολόγος είχε εργαστεί και ως… πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Όστιν Μουρ για χάρη μιας γυναίκας που έκανε την ίδια δουλειά.

Την ερωτεύτηκε και μπήκε στη βιομηχανία των αισθησιακών ταινιών. Τι σήμαινε αυτό; Ότι είχε και τα μέσα και τη δύναμη να προωθήσει τις προσωπικές στιγμές των δύο διάσημων αστέρων στους σωστούς ανθρώπους. Στόχος, το κέρδος.

Η κασέτα φτάνει στα χέρια του μεγαλοπαραγωγού αισθησιακών ταινιών Μίλτον Ίνγκλι, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Γκοτιέ και στις δικές του ταινίες.

Οι δυο τους, κατέστρεψαν την κασέτα αφού πρώτα έβγαλαν έξι αντίγραφα που φρόντισαν να σκορπίσουν σε διάφορα σημεία του Λος Άντζελες προκειμένου να βεβαιωθούν πως ό,τι κι αν γινόταν, το υλικό δεν θα χανόταν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν προγραμματίσει.

Καμία εταιρεία παραγωγής δεν δέχτηκε να αξιοποιήσει το βίντεο, γνωρίζοντας πως η όποιου είδους εκμετάλλευση του περιεχομένου του χωρίς άδεια θα είχε τις σοβαρές νομικές συνέπειες που έπονται της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έτσι, Γκοτιέ και Ίνγκλι έπρεπε να δράσουν αλλιώς: Θα διαφήμιζαν την αισθησιακή ταινία της πρωταγωνίστριας του Baywatch σε νέες ιστοσελίδες που θα έφτιαχναν οι ίδιοι και θα το παραχωρούσαν για προβολή μόνο επί πληρωμή και όχι online. Για να κάνουν την μπίζνα δανείζονται ποσό ύψους 50.000 δολαρίων από γνωστό τοκογλύφο.

Το ερωτικό βίντεο που έγινε το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο (Pics)

Ούτε αυτό το σχέδιο πήγε, όμως, κατ’ ευχήν. Άνθρωπος του περιβάλλοντός τους τούς χαλάει τη δουλειά, ξεκινώντας να πουλά αντίγραφα της κασέτας από το σπίτι του! Έτσι, οι δυο τους καταλήγουν με φέσι – μαμούθ στον τοκογλύφο και κέρδη μηδέν.

Ο Ραντ μένει να παλεύει μόνος του, όταν ο παραγωγός μετακομίζει στην Ολλανδία, αφήνοντας του όλο το χρέος. Για να το ξεπληρώσει, αναγκάστηκε να δουλέψει για τον «δανειοδότη» του, απειλώντας και χτυπώντας άλλα θύματα που του χρωστούσαν χρήμα.

Επίσημη κυκλοφορία

Ήξερε πως είχε χάσει τα πάντα, μόλις ένα αντίγραφο της κασέτας φτάνει στα χέρια του περιοδικού Penthouse, οι ιθύνοντες του οποίου αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν, ζητώντας όμως πρώτα την άδεια των πρωταγωνιστών του.

Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι καταλήγουν στα δικαστήρια για να εμποδίσουν την κυκλοφορία της κασέτας, κάτι που όμως δεν είχε νόημα αφού το υλικό είχε προλάβει να κυκλοφορήσει παράνομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, έκαναν μήνυση στο περιοδικό και σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο, με το δικαστήριο να μην βγάζει την επιθυμητή απόφαση για το ζευγάρι.

Η άστατη ζωή των νεόνυμφων σε συνδυασμό με τη συνεχή υπερέκθεσή τους, οδήγησαν τους δικαστές στο να δώσουν την άδεια στο Penthouse να χρησιμοποιήσει πλάνα του επίμαχου βίντεο. Απόφαση που έμοιαζε… μη απαραίτητη στα μάτια των θαυμαστών της Πάμελα, καθώς δεν υπήρχε κανείς που να μην έχει παρακολουθήσει το πολυσυζητημένο ερωτικό βίντεο!

Το ερωτικό βίντεο που έγινε το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο (Pics)

Τελικά, το υλικό κυκλοφορεί και επίσημα σε DVD δύο χρόνια αργότερα, ξανά χωρίς τη θέληση Άντερσον και Λι. «Το μοναδικό νόμιμο βίντεο, με σκηνές που δεν έχετε δει σε υψηλή ποιότητα», έγραφε το εξώφυλλο.

Οι δυο τους αποφάσισαν μεν να δώσουν την άδεια για την προβολή του στην ιστοσελίδα «Club Love», προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις συνεχείς δίκες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφώνησαν να δουν την ερωτική τους ζωή κρεμασμένη στα… περίπτερα.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, όμως, μπέρδεψε με τέτοιο τρόπο τα συμβόλαια που κατάφερε εύκολα να οδηγήσει το ζευγάρι στην πλήρη παραχώρηση των δικαιωμάτων. Με το αζημίωτο φυσικά.

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα έβγαλαν οι πρώην σύζυγοι και γονείς δύο παιδιών -20 και 22 ετών σήμερα- από την όλη ιστορία. Το κέρδος τους, πάντως, ήταν μεγάλο. Το τίμημα; Ο χωρισμός τους που έλαβε χώρα τρία χρόνια μετά τον γάμο τους.

Αν βγήκε κάτι καλό από την όλη ιστορία, αυτό δεν ήταν άλλο από τη θέση που κέρδισε το «απαγορευμένο» βίντεο στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο πολυκατεβασμένο παράνομο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Πάμελα πάντως δεν κατάφερε ποτέ να πετάξει από επάνω της το φορτίο του αισθησιακού της βίντεο που μέχρι σήμερα θεωρείται το top celebrity DVD ερωτικού περιεχομένου.

Η ίδια αποτελείωσε το κοινό της με την ατάκα «Ροrn is for losers», που θα έλεγε μερικά χρόνια αργότερα στην προσπάθειά της να πείσει το κοινό να σταματήσει να παρακολουθεί αισθησιακές ταινίες…

Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το είχε σπίτι και του το “δανείστηκε” ένα φιλαράκι. Η αλήθεια είναι ότι το γράψαμε όλοι τσάμπα. Ούτε ο κολλητός μας έβγαλε φράγκα. Το βλέπαμε στην Pasadena και γελούσαμε με τον Tommy,

Comments are closed.