Το δασάκι στην Πάτρα έκρυβε…έναν τάφο! Η αποκάλυψη και η ανησυχία των κατοίκων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
patra-768x432

Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί τι κρύβει το δασάκι, στην περιοχή του Ριγανοκάμπου στην Πάτρα.

Μέχρι που αυτό το “μυστικό” να αποκαλυφθεί ύστερα από την παρατηρητικότητα αλλά και την ανησυχία των κατοίκων στην περιοχή αυτή στην Πάτρα.

Οι κάτοικοι εδώ και αρκετό καιρό έβλεπαν ένα ζευγάρι με λουλούδια στα χέρια να επισκέπτεται την δασική περιοχή στην Πάτρα και ενημέρωσαν αρμοδίως. Ακολούθησε έλεγχος και όσοι μπήκαν στην περιοχή βρέθηκαν μπροστά σε ένα μικρό …νεκροταφείο ζώων!

Είναι χαρακτηριστικό πως το «μνήμα» ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο με βάζα γεμάτα λουλούδια, θυμιατό και τοποθετημένη την φωτογραφία ενός σκύλου.Το περιστατικό φανερώνει την αγάπη των φιλόζωων ωστόσο κρίνεται ιδιαίτερα ασυνήθιστο για τα τοπικά αλλά και τα ελληνικά δεδομένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΄΄ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ΄΄ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ (ΔΕΝ Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ), ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ;;;;;;;;; ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ……….. ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΣΙΚΟ, ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ…………

  2. Το θυμιατό τί ; Το ήθελε;. Μη χειρότερα. Πρέπει να ναι του γιατρού. Άλλο αγαπώ το ζωάκι μου. Και άλλο αυτό που γίνεται εκεί.

Comments are closed.