Το γυναικείο αντικείμενο που είναι πιο βρώμικο από τη λεκάνη της τουαλέτας

Κοινοποίηση:
ginaik

Ένα αντικείμενο το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας καθημερινότητας αποτελεί σημαντική εστία μικροβίων, σύμφωνα με τους ειδικούς και θα πρέπει να τυγχάνει πιο προσεκτικής καθαριότητας.

 

Θα πρέπει να καθαρίζεται πιο συχνά απ’ όσο νομίζουμε ενώ είναι αντικείμενο που οι περισσότερες γυναίκες αμελούν να πλύνουν.

Ο λόγος για τις γυναικείες τσάντες. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Initial Washroom Hygiene, η γυναικεία τσάντα έχει περισσότερα μικρόβια από όσα έχει κατά μέσο όρο μια λεκάνη τουαλέτας! Το γεγονός πως οι τσάντες έρχονται τακτικά σε επαφή με πολλές επιφάνειες, τις καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνες, καθώς τα μικρόβια που βρίσκονται στην τσάντα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν με τα χέρια μας.

Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, πως 1 στις 5 τσάντες είναι τόσο βρώμικη που αποτελεί άμεση απειλή για την υγεία μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητά τους και να μην τις ακουμπάμε στο πάτωμα όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αμα βλεπω γυναικα να καθεται σε καφε σε εστιατοριο … και να ακουμπα την τσαντα της στο πατωμα και οταν την χρειαστει την ανεβαζει ακουμπωντας πανω της …. Σκεφτομαι εκεινη την στιγμη τι ειναι.

Comments are closed.