Το γλέντι πριν από το γάμο είχε απρόοπτα – Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι και έκλεψαν τα δώρα

Κοινοποίηση:
720_668554_db09f4921f-ba5877d1265f3b2b

Τρεις διαρρήκτες δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν τη χαρά ενός ζευγαριού που επρόκειτο να παντρευτεί και εισέβαλαν στο σπίτι που διεξαγόταν το γλέντι για να κλέψουν.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι της μητέρας της νύφης στη Νέα Αγχίαλο. Συγγενείς και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί στην αυλή του σπιτιού για να ευχηθούν στο μελλόνυμφο ζευγάρι και να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι τρεις δράστες, ηλικίας 46, 39 και 16 ετών, εκμεταλλευόμενοι ότι κανένας δεν βρισκόταν εντός του σπιτιού καθώς το γλέντι γινόταν στην αυλή διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Αφού άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 1.000 ευρώ και χρήματα που ενδεχομένως προορίζονταν για το ζευγάρι τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, που ήταν εκτός υπηρεσίας, έτυχε να περνά από την περιοχή και δεν διέφυγαν της προσοχής του οι ύποπτες κινήσεις των τριών δραστών. Ειδοποίησε την υπηρεσία του και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δράστες. Στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: