Το βίντεο που «καίει» πασίγνωστη αρραβωνιασμένη τραγουδίστρια! Η απιστία και ο χορευτής… (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
364717-750x430

Σάλος έχει ξεσπάσει στη showbiz με την αποκάλυψη ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια, κεράτωσε τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία αρραβωνιαστικό της!

Ένα καυτό βίντεο βγάζει στη φόρα την κρυφή σχέση που είχε η Μαράια Κάρεϊ ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με τον δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάρκερ.

Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο χορευτής της, Μπράιαν Τανάκα, με τον οποίο είναι πλέον ζευγάρι. Τραβήχτηκε 6 μήνες προτού η ποπ-ντίβα χωρίσει από τον Πάρκερ. Βρισκόταν στη Δανία για συναυλία, όπου γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της.

Η Μαράια χορεύει λάγνα, με σούπερ-μίνι, μπροστά στον Μπράιαν Τανάκα. Κάθεται στην αγκαλιά του. Εκείνος μάλιστα φαίνεται να σηκώνει το φόρεμα της…

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Σύμφωνα με το NW magazine, η 49χρονη τραγουδίστρια δεν θα ηρεμήσει εάν δεν βρει το άτομο που διέρρευσε το καυτό βίντεο.

“Προτεραιότητα της αυτή τη στιγμή είναι να εντοπίσει το συγκεκριμένο άτομο”, δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Μαράια Κάρεϊ.

“Δεν γνωρίζουμε για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου βίντεο επομένως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πληροφορίες για το πότε καθώς και από ποιον τραβήχτηκε. Παρόλα αυτά έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η Μαράια δεν είναι πολυγαμική”, είχε αναφέρει εκπρόσωπος της popstar λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους ειδήσεις θέλουν να διαβάζουν οι Έλληνες γιατί έχουμε λύσει και όλα μας τα προβλήματα

  2. το φορεμα δεν το ανεβαζε αλλα το κατεβαζε προς τα κατω

  3. Αυστραλεζα τραγουδίστρια? Χαχαχαχαχα. Δηλαδή θα καταρευσει ο πλανήτης αν αυτή τον έφαγε?χαχαχαχα

    1. Εχει εχει η Αυστραλία…και τραγουδιαρες…και πούστηδες…και βλάκες…και ποδηλάτες..και καγκουρό…και φονιάδες…και συμμορίες,,,.και υποψήφιους για λεμητομο…εχει εχει πραμα…ουυυ

Comments are closed.