Το αντίπαλον δέος του iPhone έρχεται από την McLaren (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
oneplus-6t-mclaren-edition-warp-charge4807339370743471324

Με κρυφή ελπίδα οι πωλήσεις του νέου τους προϊόντος να φτάσει τα αντίστοιχα επίπεδα του iPhone, η OnePlus πήρε τη βοήθεια της McLaren για να παρουσιάσει την ειδική έκδοση του OnePlus 6T που θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου σε Ινδία, Κίνα και Σκανδιναβία, ενώ αργότερα αναμένεται και σε άλλες αγορές, σε τιμή που θα κυμαίνεται κοντά στα 700 ευρώ.

Με το ακόλουθο βίντεο οι ιδρυτές του νέου κινητού τηλεφώνου θέλουν να τονίσουν ότι έχει προσεχθεί και έχει σχεδιαστεί με τέτοια λεπτομέρεια, ανάλογη με αυτήν που δίνουν οι κατασκευαστές δημιουργώντας τα μονοθέσια της McLaren.

Σύμφωνα με το mirror, Το OnePlus 6T McLaren Edition έρχεται με 10GB μνήμη RAM και φορτιστή 30W τεχνολογίας Warp Charge 30 για αυτονομία μιας ημέρας με μόλις 20λεπτη φόρτιση, γεμίζοντας τη μισή μπαταρία χωρητικότητας 3700mAh.

Όσον αφορά την πλήρη φόρτιση, θα γίνεται προφανώς νωρίτερα σε σύγκριση με τα 85 λεπτά που απαιτούνται για το κανονικό OnePlus 6T.

Η οθόνη του είναι στις 6.4” AMOLED, φέρει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, με 256GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 16MP + 20MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie.

Στο πίσω μέρος, έχει τοποθετηθεί ανθρακονημα με χαρακτηριστικές πινελιές σε χρώμα Papaya Orange, που παραπέμπει στο χρώμα του μονοθεσίου για το οποίο «καμαρώνει» η McLaren.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: