Το αίμα των νεκρών της φωτιάς να πνίξει τους πολιτικούς αλήτες της βρώμικης συμμορίας των νεόπλουτων φονιάδων

Κοινοποίηση:
fire_2

Παυλόπουλος,  Σκουρλέτης, Καπάκης, Τόσκας, Ψινάκης, Κοτζιάς  και άλλα ανδρείκελα που βλέπουν τη φωτιά να καταστρέφει την περιουσία των πολιτών

Το 2008, υπό τις “διαταγές” Τους και τα κελεύσματα Τους, υπό την οργάνωση Τους και την “επιχειρησιακή” Τους προπαγανδιστική προτεραιότητα, κατσαπλιάδες και πληρωμένοι ταραχοποιοί και δολοφόνοι, έκαψαν την Αθήνα, “για τον Γρηγορόπουλο” αλλά και για τα Υψηλά Αφεντικά. Τότε ελέχθησαν ακόμα περισσότερα, που δεν γράφτηκαν ποτέ. Για τα γνωστά μαύρα βαν που είχαν απλωθεί ακροβολισμένα  σε όλη την Αττική, για να δίνουν εντολές μέσω ασυρμάτου αλλά και κρυπτογραφημένων μηνυμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων, στους σημερινούς κυβερνώντες, αποσταθεροποιώντας το τότε καθεστώς της σαπίλας Καραμανλή, που δεν ήταν άξιο να μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρα, με υπουργό Εσωτερικών, τον σημερινό ανίκανο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την μαριονέτα, που λέγεται Παυλόπουλος.

Τώρα πάλι το ίδιο σκηνικό. Την μισή Ελλάδα  την καίνε εξαιτίας της ανυπαρξίας τους και της πολιτικής και κυβερνητικής τους επικινδυνότητας . Ένα μάτσο πολιτικοί εγκληματίες, που ενώ γνώριζαν από μέρες πριν, τις κακές και δυσοίωνες καιρικές συνθήκες , οχυρώθηκαν πίσω από την βλακεία, την παραδοπιστία και την αλαζονεία της εξουσίας και άφησαν τη χώρα στο έλεος του Θεού, περιμένοντας να βρέξει, μήπως σωθούμε. Όταν έχουμε ανάγκη τον Θεό, τον φωνάζουμε, όταν δεν τον έχουμε ανάγκη, τον καθυβρίζουμε και δηλώνουμε άθεοι. Άθεοι μπολσεβίκοι και πολιτικά κατακάθια.

Τα άμοιρα τα καναντέρ και οι ηρωικοί πυροσβέστες

Οι μόνοι που έδωσαν πάλι τον “υπέρ πάντων αγώνα”, ήταν οι πιλότοι των καναντέρ και οι ηρωικοί πυροσβέστες που με πενιχρά μέσα, λόγω μνημονίου, δανεική βενζίνη και δανεικά λάστιχα αλλά και μάνικες, πάλευαν σαν τους τιτάνες μέσα στις φλόγες. «Τα καναντέρ είναι αποτελεσματικά μετά τις συντηρήσεις που έγιναν στην Αμερική το χειμώνα. Αλλά και τα υπόλοιπα αεροσκάφη είναι παλιά, όμως αποτελεσματικά και πιστεύουμε ότι σύντομα θα ελεγχθεί η κατάσταση. Οι πυροσβέστες κάνουν ηρωική προσπάθεια», δήλωσε χθες ο Τόσκας σε ένα ντελίριο πολιτικής ηλιθιότητας. Δεν πήγαινε μια βόλτα να ρωτήσει τους πυροσβέστες, τι τραβάνε για να προσεγγίσουν το μέτωπο της φωτιάς που συνεχώς απειλεί ζωές; Μόνον 160 πυροσβέστες, έδιναν χθες μάχη στα Γεράνεια Όρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: