Το ΠΑΜΕ απαντά στην ΓΣΕΕ με… Master Chef! Δείτε το «επικό» ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
pame-master-chef-768x483

Με ένα… ιδιαίτερο τρόπο απάντησε το ΠΑΜΕ στην ΓΣΕΕ, η οποία την Δευτέρα (18.03.2019) είχε παρουσιάσει βίντεο κάνοντας λόγο για τραμπουκισμό εκ μέρους του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

Το ΠΑΜΕ λοιπόν δημοσίευσε… και αυτό ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τα «μαγειρέματα» για τα οποία καταγγέλει το προεδρείο της ΓΣΕΕ, προκειμένου αυτή να εξασφαλίζει ανενόχλητη την πλειοψηφία.

Το βίντεο αρχικά δείχνει το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε το προεδρείο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, όπου ήταν να γίνει αλλά αναβλήθηκε το 37ο συνέδριο, με παρουσίαση τύπου… Master Chef. Δηλαδή όπως ακριβώς δείχνει το παιχνίδι τον τόπο του διαγωνισμού πριν ξεκινήσει η δοκιμασία.

Στην συνέχεια φαίνεται ο πρόεδρος Γιάννης Παναγόπουλος να κάνει λόγο για εκλεγμένους αντιπροσώπους, και αμέσως το πλάνο δείχνει τους… Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να βλέπουν τον μάγειρα… επί τω έργω.

Αμέσως εναλλάσσονται πολύ γρήγορα περιπτώσεις σωματείων που όπως καταγγέλλεται δεν είχαν καμία δράση, ωστόσο εμφάνισαν μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές τους και εξέλεξαν συνέδρους χωρίς καν να υπάρχουν πρακτικά!

Όλα αυτά μετά τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, όπου το συνέδριο της ΓΣΕΕ ήταν προγραμματισμένο να γίνει, ωστόσο τελικά ακυρώθηκε.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: